Toimihenkilöesittelyt

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon toimihenkilöt esittäytyvät kertoen itsestään ja metsäsuhteestaan. Unohtamatta ajankohtaisia metsävinkkejä!

Eikö oman metsäasiantuntijan tietoja vielä löydy? Ei hätää, päivitämme galleriaa toimihenkilö kerrallaan talven 2022-2023 aikana.

 • Herkko Hämäläinen

  Herkko Hämäläinen

  Etelä-Savo

  Jos metsästä jotain otetaan niin sinne pitää myös sijoittaa takaisin. Ajallaan tehty taimikonhoito on kustannustehokas sijoitus tulevaisuuteen, muistuttaa metsäasiantuntija Herkko Mikkelistä.

 • Heljä Juuti

  Heljä Juuti

  Etelä-Savo

  Mikäli oman metsän käsittely tai käsittelemättömyys mietityttää kannattaa ottaa yhteyttä metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijaan, hän on sinun edunvalvojasi ja juuri sinun metsäsi tuntija, muistuttaa metsäasiantuntija Heljä Savonrannalta.

 • Hanna Järveläinen

  Hanna Järveläinen

  Etelä-Savo

  Erityisasiantuntija Hanna tekee metsäsuunnitelmia ja -arvioita Rantasalmen ja Sulkavan alueilla. Päivätuotokselle on hehtaaritavoite, jonka saavuttamiseen vaikuttavat maasto, metsän käsittelyt, kuvioinnit sekä sää. Ja tietysti päivän kunto!

 • Antti Karjalainen

  Antti Karjalainen

  Etelä-Savo

  Metsäasiantuntija Antti kehottaa savonlinnalaisia metsänomistajia ottamaan rohkeasti yhteyttä, mikäli metsäasiat askarruttavat mieltä. Yhdessä pohtien ratkaisut kysymyksiin löytyvät helpommin!

 • Aki Kemppinen

  Aki Kemppinen

  Etelä-Savo

  Kemppisen Akin metsäuran varrelle on mahtunut niin myrskyä kuin poutasäätä. Pitkän linjan metsäammattilainen on ollut sulkavalaisten metsänomistajien luottomies jo kahdella vuosituhannella!

 • Keijo Korelin

  Keijo Korelin

  Etelä-Savo

  Jos on ajankohtaisia harvennustarpeita niin kannattaa ehdottomasti kysyä MHY:n korjuupalvelun tarjous. Meillä on erittäin ammattitaitoiset korjuuyrittäjät, joiden palveluita voin suositella, vinkkaa metsäasiantuntija Keijo Juvalta.

 • Taina Kosonen

  Taina Kosonen

  Etelä-Savo

  Erityisasiantuntija Taina kehottaa suunnittelemaan sukupolvenvaihdosta yhdessä ja vertailemaan eri vaihtoehtoja. Niin metsät siirtyvät sujuvasti uudelle omistajalle ja metsän tarina saa jatkoa!

 • Jari Kurki

  Jari Kurki

  Etelä-Savo

  Rohkeasti saappaat kohti metsää ja tekemään oman osaamisen rajoissa! Ja jos oma aika tai taidot eivät riitä, meiltä saa ammattilaisen homman tekemään, vinkkaa metsäasiantuntija Jari Kangasniemeltä.

 • Hannu Kärkkäinen

  Hannu Kärkkäinen

  Etelä-Savo

  Metsäasiantuntija Hannu muistuttaa juvalaisia metsänomistajia, että hyvin hoidettu taimikko palkitsee hoitajaansa hyvälaatuisella puuaineksella, nopeammalla kasvulla ja paremmilla hakkuutuloilla!

 • Jenniina Lahikainen

  Jenniina Lahikainen

  Etelä-Savo

  Energiapuulla on kysyntää! Pienpuun keräilyyn tarkoitettua tukea kannattaa nyt hyödyntää kohteilla, joissa hoito on päässyt unohtumaan, kehottaa metsäasiantuntija Jenniina Kangasniemeltä.

 • Aapo Manninen

  Aapo Manninen

  Etelä-Savo

  Metsäasiantuntija Aapo Hirvensalmelta muistuttaa, että metsänhoidossa aikatauluttaminen on tärkeää. Ensiharvennukseen asti kaikki on hoitotyötä ja oikein ajoittamalla säästää!

 • Mira Mononen

  Mira Mononen

  Etelä-Savo

  Metsäasiantuntija Mira Punkaharjulta mainitsee, että tilakäynnillä on hyvä keskustella tulevista hakkuista ja hoitotöistä, että ne tulevat ajoitettua oikein!

 • Heikki Mononen

  Heikki Mononen

  Etelä-Savo

  Metsäsuunnittelija-Heikki Savonlinnasta muistuttaa suunnittelun tärkeydestä metsänhoidossa. Toimi oikea-aikaisesti, tee oikeat puulajivalinnat, suosi sekaviljelyä ja varaudu metsääsi kohtaaviin uhkiin!

 • Jarmo Mäkiranta

  Jarmo Mäkiranta

  Etelä-Savo

  Ennakoimalla ja etupainotteisella metsänhoidolla metsänomistaja saa hyvänä puukauppahetkenä mukavan tuotoksen omasta työstään, summaa pertunmaalainen metsäasiantuntija Jarmo metsäfilosofiaansa.

 • Jaana Nikkonen

  Jaana Nikkonen

  Etelä-Savo

  Erityisasiantuntija Jaana laatii metsä-ja kiinteistöarvioita Rantasalmen ja Sulkavan alueilla. Arvioita tarvitaan monen tyyppisiin tarkoituksiin, myyntitilanteisiin tai omistusjärjestelyjä varten, hän kertoo.

 • Marko Oksanen

  Marko Oksanen

  Etelä-Savo

  Pieksämäkeläinen metsäasiantuntija Marko muistuttaa, että kaiken tämän maailman myllerryksen keskelläkin on hieno nähdä, että Suomi seisoo vankasti puujaloilla!

 • Kari Paaso

  Kari Paaso

  Etelä-Savo

  Kari toimii metsäasiantuntijana Keski-Suomessa, Joutsassa. - Kuitu- ja energiapuun kysyntä jatkuu vahvana ja hinnan kohoamisen vuoksi nyt on otollinen aika harvennushakkuille, Kari kommentoi vallitsevaa puukauppatilannetta.

 • Antti Pajunen

  Antti Pajunen

  Etelä-Savo

  Puukauppa on käynyt vilkkaana, mutta muistakaa myös hoitotoimenpiteet metsässä, mainitsee metsäasiantuntija-Antti Mikkelistä. Nyt ennen lumentuloa on loistava aika käydä tarkistamassa hoitotarpeet!

 • Teuvo Pulliainen

  Teuvo Pulliainen

  Etelä-Savo

  Vaikka elämme monella tavalla hankalia aikoja menossa on hyvä puukauppavuosi. Puukauppoihin kannattaa valmistautua hyvissä ajoin puunmyyntisuunnitelman tekemisellä, muistuttaa metsäasiantuntija Teuvo Kangasniemeltä.

 • Jouni Pölkki

  Jouni Pölkki

  Etelä-Savo

  Metsäasiantuntija Jounin tavoittaa Kangasniemen toimistolta. Tulehan käymään tai ota yhteyttä, niin käydään yhdessä tarkistamassa sinun metsäsi mahdolliset työkohteet, kehottaa Jouni.

 • Juuso Riittinen

  Juuso Riittinen

  Etelä-Savo

  Juuso viihtyy hyvin Mikkelin metsissä, niin kuin metsäsuunnittelun erityisasiantuntijan toimenkuvaan tietysti kuuluukin. Jos metsäsuunnitelma kaipaa päivitystä, otahan yhteyttä, niin laitetaan se ajan tasalle, vinkkaa Juuso.

 • Marika Salminen

  Marika Salminen

  Etelä-Savo

  Luonto korjaa yleensä pienet virheet, mutta mikäli epäilet isompia ongelmia, ota yhteys omaan metsäasiantuntijaasi. Yhdessä ratkaisu tuhonaiheuttajan selättämiseen löytyy kyllä, vinkkaa metsäasiantuntija Marika Pieksämäeltä.

 • Jussi Simonen

  Jussi Simonen

  Etelä-Savo

  Omassa metsässä kannattaa käydä tarkistuskäynneillä vähintään kerran vuodessa, muistuttaa metsäasiantuntija Jussi Sulkavalta. Yhdessä homma hoituu!

 • Ari Teittinen

  Ari Teittinen

  Etelä-Savo

  Mikkelissä metsäasiantuntijana työskentelevä Ari on pitkän linjan metsämies. Monenlaista vaihetta metsäurallaan nähnyt Ari muistuttaa että, puun kysynnän ollessa kovaa harvennusleimikotkin ovat haluttuja kohteita.

 • Matleena Teppola

  Matleena Teppola

  Etelä-Savo

  Metsäasiantuntija Matleena auttaa metsäasioissa Joutsan suunnalla. Tarjoamme metsäpalveluita ympäri vuoden eli meiltä saat apua metsäasioihin silloin kun sinulla on tarve, vinkkaa Matleena. Ota rohkeasti yhteyttä!

 • Antti Tiihonen

  Antti Tiihonen

  Etelä-Savo

  Metsätilaa myytäessä perheen ulkopuolelle, kannattaa aina pyytää metsätilamarkkinat tunteva metsätilat.fi ketjun välittäjä laatimaan arvio tilan puustosta ja muiden omaisuusosien arvosta, erityisasiantuntija Antti Mikkelistä vinkkaa.

 • Jyrki Ukkonen

  Jyrki Ukkonen

  Etelä-Savo

  - Näin syksyllä on hyvä käydä tarkastamassa kuluneen kasvukauden vaikutukset metsässä. Nyt on hyvä suunnitella ja sopia tulevia taimikonhoidon toimia tulevalle kasvukaudelle, vinkkaa Jyrki haukivuorelaisille ajankohtaisista metsäasioista.

Elina Valtonen

Etelä-Savo

Metsäasiantuntija Elina Sulkavalta muistuttaa puukaupan kilpailuttamisen tärkeydestä. Puukauppatarjouksissa saattaa olla suuriakin eroja eri ostajien välillä, joten kilpailuttaminen on todella metsänomistajan etu!

Lue lisää
Elina Valtonen
Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

2022 © Metsänhoitoyhdistykset