Skogsvårdsföreningen känner din skog

Skogsvårdsföreningen känner din skog

Din lokala skogsvårdsförening känner bäst till skogarna i ditt område. Välj din egen Skogsvårdsförening nedan.

  Skogsvård

  Med bra skogsvård säkerställer du skogens avkastning och att värdet bibehålls för kommande generationer. Skogsvårdsföreningen hjälper dig att uppnå dina mål för din skog

  Kolla in

  Virkeshandel

  Du behöver inte stressa över virkesaffärer. Virkesaffärerna sköts bekymmerslöst och snabbt via oss. Du behöver endast godkänna offerten och vi tar hand om allt annat från början till slut.

  Kolla in

  Skogsägande

  Som skogsägare får du fundera på olika alternativ och sätt att utnyttja din skogsegendom. Din egen skogsexpert är alltid beredd att hjälpa också i frågor som berör skötseln av skogsegendomen.

  Kolla in
  Alla nyheter
  1. Virkeshandelsöversikt december

   Virkeshandelsöversikt december

   Valtakunnallinen

   Virkesinköpen stärktes mot slutet av året. Genom virkesköp förbereds nästa års växande träanvändning. Under de senaste veckorna har efterfrågan varit den högsta under höstsäsongen.

   Läs mera
  2. Virkeshandelsöversikt november

   Virkeshandelsöversikt november

   Valtakunnallinen

   Virkeshandeln blev livligare på hösten, men under de senaste veckorna har handeln varit mycket måttlig. Speciellt underutbudet på massaved har för sin del förbättrat prisnivån vecka för vecka.

  3. Välkommen till den förnyade Svf.fi webbplatsen!

   Välkommen till den förnyade Svf.fi webbplatsen!

   Valtakunnallinen

   Med denna webbplats vill vi erbjuda skogsägare mångsidiga tjänster av högsta klass.

  OmaMetsä -mies

  Vårda din skogsegendom i EgenSkog

  EgenSkog är skogsägaren elektroniska servicekanal vilken via skogsägaren enkelt kan administrera sin skogsegendom och hålla kontakten till skogsvårdsföreningen och sin egen skogsvårdsinstruktör.

  Bekanta dig med tjänsten Läs mer om EgenSkog

  Skogsinformation

  • Minneslista för virkeshandel

   Minneslista för virkeshandel

   Valtakunnallinen

   Inom skogsvårdsföreningen känner vi den lokala virkesmarknadssituationen. Vi vet hurudant virke det finns efterfrågan för.

  • Bli medlem i skogsvårdsföreningen

   Bli medlem i skogsvårdsföreningen

   Valtakunnallinen

   Metsänomistaja, oletko jo Metsänhoitoyhdistyksen jäsen? Jäsenenä tuet metsänomistajan määräysvaltaa omaan metsäänsä. Samalla pääset nauttimaan monista jäseneduista ja maan laajimmasta asiantuntijaverkostosta.

  • Virkeshandelsöversikt oktober 2022

   Virkeshandelsöversikt oktober 2022

   Valtakunnallinen

   Industrins inköp av virke har ökat och den tröga utvecklingen i början av året har ökat. Skogssektorn har bibehållit sina positioner mycket väl hittills, fastän de globala marknadsprognoserna generellt sett håller på att försämras. Framför allt har den kemiska skogsindustrins konkurrenskraft och lönsamhet till och med ökat jämfört med andra. Den mekaniska skogsindustrin är mer konjunkturkänslig och nedgången i byggandet minskar behovet av produkter. Å andra sidan, har konkurrenskraften även där förbättrats jämfört med andra byggmaterial och resultaten har varit starka.

  2022 © Skogsvårdsföreningarna