Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo

Kaksi miestä metsässä

Olemme täyden palvelun metsätalo. Tarjoamme metsänomistajille kokonaisvaltaiset puukaupan, metsänhoidon sekä metsätilan omistusjärjestelyihin liittyvät palvelut. Voit kääntyä puoleemme kaikissa metsä asioissa, jotka lähtevät liikkeelle oman metsäasiantuntijan kautta.

Juvan toimisto


Väätäisentie 5
51900 Juva

etelasavo@mhy.fi
Soita 015 357 4000Kaikki yhteystiedot

Ajankohtaista

Kaikki uutiset
 1. Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia ansioituneille metsäasiantuntijoille

  Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia ansioituneille metsäasiantuntijoille

  Valtakunnallinen

  Suomen Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia ansioituneille metsäasiantuntijoille valtakunnallisilla Mhy-päivillä Jyväskylässä.

  Lue lisää
 2. Ennallistaminen

  Ennallistamista koskevat kamppailut käynnistymässä EU:n toimielimissä

  Valtakunnallinen

  Ehdotettu asetus ei nykymuodossaan hyväksyttävissä, MTK toteaa. MTK pitää ennallistamista ja muuta luonnon tilan parantamista tarpeellisena, mutta komission ehdottama asetus on kuitenkin monella tavalla ongelmallinen.

 3. Juha Marttila jatkaa MTK:n puheenjohtajana

  Juha Marttila jatkaa MTK:n puheenjohtajana

  Valtakunnallinen

  Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:n valtuuskunta valitsi Juha Marttilan jatkamaan MTK:n puheenjohtajana seuraavan kolmivuotiskauden 2023-2025.

 4. Yrityskylässä Metsänhoitoyhdistyksen konttori

  Tukkikauppoja ja metsäneuvontaa Yrityskylässä Metsäsäätiön tuella

  Valtakunnallinen

  Lahden Kariston koulun kuudesluokkalaiset pyörittivät Yrityskylässä Metsänhoitoyhdistystä ja oppivat yhteiskunnan ja talouden toiminnan perusasioita. Sekä ainakin yhden uuden asian.

 5. Marraskuun puumarkkinakatsaus

  Puumarkkinakatsaus marraskuu 2022

  Valtakunnallinen

  Marraskuun puumarkkinakatsaus lupailee metsänomistajan puumarkkina-aseman vahvistumista ja piristystä puun ostoissa. Kuitupuun hinta jatkaa nousua.

 6. Yhteistyökumppanimme Jasmin Kähärän kuulumisia

  Yhteistyökumppanimme Jasmin Kähärän kuulumisia

  Etelä-Savo

  Syksy vierähti nopeasti treenien parissa ja nyt on saatu jo talven kisakausikin avattua. Kisakausi käynnistyi heti marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Vuokatin Suomen Cupilla.

 7. Puumarkkinakatsaus marraskuu 2022

  Puumarkkinakatsaus marraskuu 2022

  Etelä-Savo

  Kuitupuun hinnat ovat jatkaneet nousua. Vuosikymmenten jälkeen metsänomistajan puumarkkina-asema on vahvistumassa. Onko kuitupuun hinnan trendi vihdoin kääntymässä oikeudenmukaisempaan suuntaan?

 8. Mhy Oulun Seutu on Vuoden Kymppi

  Mhy Oulun Seutu on Vuoden Kymppi

  Valtakunnallinen

  Metsänhoitoyhdistys Oulun Seutu on valittu metsänhoitoyhdistysten Vuoden Kympiksi. Tunnustus myönnetään ansiokkaasta metsänomistajien etujen ajamisesta sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelusta.

 9. Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon mikkeliläiselle metsäasiantuntija Susanna Kantaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

  Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon mikkeliläiselle metsäasiantuntija Susanna Kantaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

  Etelä-Savo

  Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

 10. Puumarkkinakatsaus lokakuu 2022

  Puumarkkinakatsaus lokakuu 2022

  Etelä-Savo

  Puukauppa on piristynyt loppuvuotta kohti. Puun ostot ovat lisääntyneet ja alkuvuoden vaisua kehitystä on kiritty. Metsäsektori on säilyttänyt asemiaan toistaiseksi erittäin hyvin, vaikka maailmanmarkkinoiden ennusteet yleisesti olisivatkin heikkenemässä.

 11. Puumarkkinakatsaus syyskuu 2022

  Puumarkkinakatsaus syyskuu 2022

  Etelä-Savo

  Vuoden puunkäyttötarpeesta ostettu vasta puolet. -Metsänomistajalla oikeus vaatia oikeudenmukainen korvaus puumarkkinoilta.

 12. PEFC -metsäsertifiointi on osoitus vastuullisuudesta

  PEFC -metsäsertifiointi on osoitus vastuullisuudesta

  Etelä-Savo

  PEFC-sertifioinnilla on laaja vaikutus suomalaisessa metsätaloudessa. Se kattaa yli 90% talousmetsien pinta-alasta. Uudistukset PEFC-vaatimuksissa edistävät luonnon monimuotoisuudelle tärkeitä metsien piirteitä monin keinoin.

Avainluvut

 • 11 345

  Jäsentä

 • 19

  Toimistoa

 • 83

  Henkilöstöä

 • 42

  Metsäasiantuntijaa

 • 742 000

  Yksityismetsän pinta-ala

 • 35

  Metsätilan keskikoko

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2022 © Metsänhoitoyhdistykset