Konkurrensutsättning av virkeshandeln

Många konkurrensutsätter försäkringar, elavtal och telefonabonnemang. Varför inte konkurrensutsätta din virkeshandel? Försäljning av virke med hjälp av ett proffs, dvs. med fullmakt, garanterar att din virkesaffär följer de bästa stigarna.

Begär en offert
Konkurrensutsättning av virkeshandeln

Konkurrensutsättning av virkeshandeln är också annat än kubikpriser

Ett kubikpris i sig berättar inte hur bra en virkesförsäljningsoffert är. Köparna sågar alltid av virket i mått som de själv behöver. Vi har samlat information om detta per köpare i vår databank. Med hjälp av den kan offerterna jämföras med varandra på bästa sätt. Den egentliga skillnaden mellan offerterna kan uppgå till flera tusen euro. Med hjälp av din skogsexpert lyckas virkesaffären på ett säkert och lönsamt sätt!

Fullmakt ger trygghet – beslutet är alltid ditt

Virkesförsäljning med fullmakt betyder inte att du ger bort din beslutanderätt. Skogsägaren är alltid den som beslutar vad som säljs, hur det säljs och särskilt till vem det säljs. Vår uppgift är att stödja dig i dessa beslut och berätta om de olika alternativen. Det är också vår uppgift att övervaka att din virkesaffär sker enligt avtal.

Virkesförsäljningssättet med den största effekten

Dina beslut påverkar också andra. Utöver att konkurrensutsättning av virkeshandeln garanterar dig de bästa priserna på marknaden upprätthåller den också virkeshandelspriserna i hela området. Utan konkurrens finns det inget tryck att betala det största kubikpriset.

Beställ en tjänst

Skicka offertförfrågan

Begär en offert på de tjänster och åtgärder som passar dig bäst. Att begära offert kräver inte medlemskap.

Beställ via EgenSkog

Du kan enkelt beställa de tjänster du behöver från din egen skogsvårdsförening via EgenSkog. Du kan också fråga din egen skogsexpert för mer information om tjänsterna.

Ring eller skicka e-post

palvelutoimisto@mhy.fi040 720 3160
Beställ Skogsvårdsföreningarnas nyhetsbrev

Beställ Skogsvårdsföreningarnas nyhetsbrev

Genom att beställa nyhetsbrev får du till din e-post infobrev om våra evenemang, aktuella skogsnyheter samt virkeshandelsläget och virkespriser.

2024 © Skogsvårdsföreningarna