Välkommen till den förnyade Svf.fi webbplatsen!

Landsomfattande

Med denna webbplats vill vi erbjuda skogsägare mångsidiga tjänster av högsta klass. Med målsättningen att skapa en lättanvänd och besökarvänlig webbplats, har webbplatsen fräschats upp visuellt och den har byggts upp på ett klarare sätt. På den nya webbplatsen hittar du aktuell skogsinformation och information om Skogsvårdsföreningarnas tjänster lättare än förr.

Bekanta dig med ämnen som intresserar dig.

Under skogstjänster hittar du behändigt vårt breda tjänsteutbud tillgängligt för dig. På den nya webbplatsen har alla tjänster och information om dem samlats under samma sida så att de skall vara lätta att hitta. Vi kommer att utveckla webbplatsen även i fortsättningen så att du alltid har tillgång till en aktuell skogsinformations bank.

Våra medlemmar är viktiga för oss, det kommer de att vara även i fortsättningen. Under menyn ”Om oss” hittar du våra medlemsförmåner samt information om kommande evenemang. Här kan du anmäla dig till evenemangen och ta i bruk förmånerna fast med det samma.

Vi har förnyat vår elektroniska tjänsteportal så att du kan kommunicera med oss på vilket sätt du vill och då det passar dig bäst. Din egen skogsvårdsexpert hittar du med den nya personsökningsfunktionen. Du kan även fylla i det uppdaterade formuläret för kontaktbegäran, eller skicka ett meddelande till oss genom EgenSkog tjänsten.

Ge respons på den nya webbplatsen

Utvecklingen av webbplatsen fortsätter. Vi vill gärna veta vad du tycker om den nya webbplatsen. Bekanta dig med våra sidor, ge respons och berätta om förbättringsförslag. Hittade du det du sökte? Skulle du vilja ha mer information om något ämne? Vi lyssnar med glädje till all respons.

Ge respons på webbplatsen >>

Nyheter

 1. Virkeshandelsöversikt april

  Virkeshandelsöversikt april

  Landsomfattande

  Behovet av virke har lätt till stigande virkespriser. Importstoppet från Ryssland samt de stora investeringarna ökar användningen av inhemskt virke märkbart. Det finns stora skillnader mellan köparna och MTK:s ordförande Juha Marttila påminner om att det är ytterst viktigt att konkurrensutsätta virkeshandeln genom den egna Skogsvårdsföreningen.

  Läs mera
 2. Maaliskuun puumarkkinakatsaus

  Virkeshandelsöversikt mars

  Landsomfattande

  Det fins många utmaningar med efterfrågan på massaved. Dessa utmaningar kan bli till möjligheter för skogsägare. Efterfrågan på inhemskt virke ökar då importen från Ryssland tagit slut. Det finns många som behöver inhemskt virke.

 3. Virkeshandelsöversikt februari

  Virkeshandelsöversikt februari

  Landsomfattande

  Situationen på virkesmarknaden går varm. Skogsbolagen har visat att de är redo att konkurrera om virke till stigande priser. Skogsbolagens betalningsförmåga för virke är på den högsta nivån någonsin.

2023 © Skogsvårdsföreningarna