Välkommen till den förnyade Svf.fi webbplatsen!

Landsomfattande

Med denna webbplats vill vi erbjuda skogsägare mångsidiga tjänster av högsta klass. Med målsättningen att skapa en lättanvänd och besökarvänlig webbplats, har webbplatsen fräschats upp visuellt och den har byggts upp på ett klarare sätt. På den nya webbplatsen hittar du aktuell skogsinformation och information om Skogsvårdsföreningarnas tjänster lättare än förr.

Bekanta dig med ämnen som intresserar dig.

Under skogstjänster hittar du behändigt vårt breda tjänsteutbud tillgängligt för dig. På den nya webbplatsen har alla tjänster och information om dem samlats under samma sida så att de skall vara lätta att hitta. Vi kommer att utveckla webbplatsen även i fortsättningen så att du alltid har tillgång till en aktuell skogsinformations bank.

Våra medlemmar är viktiga för oss, det kommer de att vara även i fortsättningen. Under menyn ”Om oss” hittar du våra medlemsförmåner samt information om kommande evenemang. Här kan du anmäla dig till evenemangen och ta i bruk förmånerna fast med det samma.

Vi har förnyat vår elektroniska tjänsteportal så att du kan kommunicera med oss på vilket sätt du vill och då det passar dig bäst. Din egen skogsvårdsexpert hittar du med den nya personsökningsfunktionen. Du kan även fylla i det uppdaterade formuläret för kontaktbegäran, eller skicka ett meddelande till oss genom EgenSkog tjänsten.

Ge respons på den nya webbplatsen

Utvecklingen av webbplatsen fortsätter. Vi vill gärna veta vad du tycker om den nya webbplatsen. Bekanta dig med våra sidor, ge respons och berätta om förbättringsförslag. Hittade du det du sökte? Skulle du vilja ha mer information om något ämne? Vi lyssnar med glädje till all respons.

Ge respons på webbplatsen >>

Nyheter

 1. Skogsvårdsföreningen är en trygg partner för skogsägare i alla konjunkturlägen

  Skogsvårdsföreningen är en trygg partner för skogsägare i alla konjunkturlägen

  Landsomfattande

  Under högkonjunkturer lockas skogsägare med olika partnerskap och ett brett utbud av förmåner för tjänster inom skogsvård och virkeshandel. Oberoende av den ekonomiska konjunkturen är det värt att komma ihåg för vem de olika virkeshandels- och skogsvårdstjänsterna är utformade. Skogsvårdsföreningarna är de enda serviceorganisationerna som driver skogsägarnas intressen. Skogsvårdsföreningen är en trygg partner oberoende av det ekonomiska läget.

  Läs mera
 2. Skogsägare: följ med stormskador och dina skogars hälsa på ett enkelt sätt i EgenSkog

  Skogsägare: följ med stormskador och dina skogars hälsa på ett enkelt sätt i EgenSkog

  Landsomfattande

  En tjänst baserad på artificiell intelligens, maskininlärning och öppen satellitdata har publicerats i tjänsten EgenSkog som identifierar förändringar i skogarna relaterade till stormskador och skogarnas hälsa. Tjänsten med sina nya kartnivåer finns nu i EgenSkog.

 3. Konjunkturen och vädret verkar variera kraftigt - Skogsägare bör vara noggranna när de köper och avverkar virke

  Konjunkturen och vädret verkar variera kraftigt - Skogsägare bör vara noggranna när de köper och avverkar virke

  Landsomfattande

  De ekonomiska cyklerna har fluktuerat dramatiskt under det senaste året. Från högkonjunktur till lågkonjunktur. Konjunktursvängningarna har varit kraftigare än normalt. Å andra sidan har osäkerhet blivit det nya normala, globalt påverkat av både epidemier och krig.

2024 © Skogsvårdsföreningarna