Tervetuloa uudistuneelle Mhy.fi sivustolle!

Valtakunnallinen

Tervetuloa Metsänhoitoyhdistyksen uusille sivuille

Uudella sivustolla haluamme tarjota metsänomistajille monipuolista ja parasta palvelua. Sivuston rakennetta on selkeytetty ja ilmettä raikastettu, tavoitteena helppokäyttöinen ja kävijäystävällinen sivusto. Uusilta sivuilta löydät ajankohtaisen metsätiedon ja Metsänhoitoyhdistysten palvelut entistä helpommin.

Tutustu sinua kiinnostaviin teemoihin

Metsäpalveluista löydät helposti kattavan palveluvalikoimamme avuksi oman metsäsi hoitoon. Uuden sivuston myötä palvelun hyödyt ja lisätieto aiheesta on koottu samalle sivulle helposti löydettäväksesi. Kehitämme sivustoa myös jatkossa, jotta käytössäsi on mahdollisimman ajankohtainen metsätietopankki.

Jäsenet ovat meille tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa. Jäsenedut ja tapahtumamme löydät Meistä-valikosta. Käy ilmoittautumassa tapahtumiin ja ota edut käyttöösi vaikka heti.

Uudistimme sähköiset palvelukanavamme, jotta voit valita sinulle parhaimman tavan ottaa yhteyttä, sinulle sopivalla hetkellä. Oman metsäasiantuntijasi löydät uusilta sivuilta uutta hakuominaisuutta käyttäen. Tai voit ottaa yhteyttä päivitettyjen yhteydenottolomakkeiden kautta tai OmaMetsä-palvelussa.

Anna palautetta sivustosta

Sivuston kehittäminen jatkuu. Kuulemme mielellämme, mitä mieltä olet uudistuksesta. Tutustu sivuihimme, anna palautetta ja kerro kehitysehdotuksesi. Löysitkö etsimäsi helposti? Kaipaisitko lisätietoa tietystä aiheesta? Kuuntelemme palautetta herkällä korvalla.

Anna palautetta verkkosivustosta >>

Ajankohtaista

 1. Metsänomistajien luottamus talouteen kääntyi positiiviseksi

  Metsänomistajien luottamus talouteen kääntyi positiiviseksi

  Valtakunnallinen

  Metsänomistajien luottamus talouteen on uudistetun Metsätutka-kyselyn mukaan parantunut, mutta toisaalta metsää omistavien maanviljelijöiden oma taloudellinen tilanne nähdään edelleen alhaisena. Alle kolmasosalla metsänomistajista oli puunmyyntiaikeita tälle vuodelle, kun taas aktiiviviljelijöistä jopa yli puolella oli puunmyyntiaikomuksia. Metsänomistajat odottavat puun hinnan nousun jatkuvan edelleen. ”Metsänhoitoyhdistyksien kautta toteutettavien puukauppojen kilpailutus on tärkein keino varmistaa puun kilpailukykyinen hinta ja metsänomistajan edunvalvonnan toteutuminen”, neuvoo MTK:n metsäjohtaja Marko Mäki-Hakola.

  Lue lisää
 2. Kaavoitus on merkittävää julkisen vallan käyttöä

  Kaavoitus on merkittävää julkisen vallan käyttöä

  Valtakunnallinen

  Metsätalousmaasta valtaosa on yksityisessä omistuksessa. On vahvasti oletettavaa, että kunnallinen maankäytön suunnittelu kaavoituksen keinoin kohdistuu yksityiselle maalle.

 3. Mäntymetsä

  MTK:n metsäpoliittiset ilmastokeinot tarjoavat konkretiaa hiilinielukeskusteluun – Monipuoliset panostukset metsiin kannattavat

  Valtakunnallinen

  MTK julkaisi tammikuussa metsäpoliittiset ilmastokeinonsa. Värikäs hiilinielukeskustelu on noussut vaalikevään alla valtakunnalliseksi pääpuheenaiheeksi ja keskustelu jatkuu pitkään vaalien jälkeen. ”Hakkuiden rajoittamiselle varsinkaan yksityismetsissä ei ole perusteita. Kaikkien vastuulla on kuitenkin metsänhoidon laatuloikka”, valtakunnallisilla yhteismetsäpäivillä puhunut MTK:n metsäjohtaja Marko Mäki-Hakola korosti.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset