Tervetuloa uudistuneelle Mhy.fi sivustolle!

Valtakunnallinen

Tervetuloa Metsänhoitoyhdistyksen uusille sivuille

Uudella sivustolla haluamme tarjota metsänomistajille monipuolista ja parasta palvelua. Sivuston rakennetta on selkeytetty ja ilmettä raikastettu, tavoitteena helppokäyttöinen ja kävijäystävällinen sivusto. Uusilta sivuilta löydät ajankohtaisen metsätiedon ja Metsänhoitoyhdistysten palvelut entistä helpommin.

Tutustu sinua kiinnostaviin teemoihin

Metsäpalveluista löydät helposti kattavan palveluvalikoimamme avuksi oman metsäsi hoitoon. Uuden sivuston myötä palvelun hyödyt ja lisätieto aiheesta on koottu samalle sivulle helposti löydettäväksesi. Kehitämme sivustoa myös jatkossa, jotta käytössäsi on mahdollisimman ajankohtainen metsätietopankki.

Jäsenet ovat meille tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa. Jäsenedut ja tapahtumamme löydät Meistä-valikosta. Käy ilmoittautumassa tapahtumiin ja ota edut käyttöösi vaikka heti.

Uudistimme sähköiset palvelukanavamme, jotta voit valita sinulle parhaimman tavan ottaa yhteyttä, sinulle sopivalla hetkellä. Oman metsäasiantuntijasi löydät uusilta sivuilta uutta hakuominaisuutta käyttäen. Tai voit ottaa yhteyttä päivitettyjen yhteydenottolomakkeiden kautta tai OmaMetsä-palvelussa.

Anna palautetta sivustosta

Sivuston kehittäminen jatkuu. Kuulemme mielellämme, mitä mieltä olet uudistuksesta. Tutustu sivuihimme, anna palautetta ja kerro kehitysehdotuksesi. Löysitkö etsimäsi helposti? Kaipaisitko lisätietoa tietystä aiheesta? Kuuntelemme palautetta herkällä korvalla.

Anna palautetta verkkosivustosta >>

Ajankohtaista

 1. Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia ansioituneille metsäasiantuntijoille

  Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia ansioituneille metsäasiantuntijoille

  Valtakunnallinen

  Suomen Metsäsäätiö jakoi huomionosoituksia ansioituneille metsäasiantuntijoille valtakunnallisilla Mhy-päivillä Jyväskylässä.

  Lue lisää
 2. Ennallistaminen

  Ennallistamista koskevat kamppailut käynnistymässä EU:n toimielimissä

  Valtakunnallinen

  Ehdotettu asetus ei nykymuodossaan hyväksyttävissä, MTK toteaa. MTK pitää ennallistamista ja muuta luonnon tilan parantamista tarpeellisena, mutta komission ehdottama asetus on kuitenkin monella tavalla ongelmallinen.

 3. Juha Marttila jatkaa MTK:n puheenjohtajana

  Juha Marttila jatkaa MTK:n puheenjohtajana

  Valtakunnallinen

  Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:n valtuuskunta valitsi Juha Marttilan jatkamaan MTK:n puheenjohtajana seuraavan kolmivuotiskauden 2023-2025.

2022 © Metsänhoitoyhdistykset