Tervetuloa uudistuneelle Mhy.fi sivustolle!

Valtakunnallinen

Tervetuloa Metsänhoitoyhdistyksen uusille sivuille

Uudella sivustolla haluamme tarjota metsänomistajille monipuolista ja parasta palvelua. Sivuston rakennetta on selkeytetty ja ilmettä raikastettu, tavoitteena helppokäyttöinen ja kävijäystävällinen sivusto. Uusilta sivuilta löydät ajankohtaisen metsätiedon ja Metsänhoitoyhdistysten palvelut entistä helpommin.

Tutustu sinua kiinnostaviin teemoihin

Metsäpalveluista löydät helposti kattavan palveluvalikoimamme avuksi oman metsäsi hoitoon. Uuden sivuston myötä palvelun hyödyt ja lisätieto aiheesta on koottu samalle sivulle helposti löydettäväksesi. Kehitämme sivustoa myös jatkossa, jotta käytössäsi on mahdollisimman ajankohtainen metsätietopankki.

Jäsenet ovat meille tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa. Jäsenedut ja tapahtumamme löydät Meistä-valikosta. Käy ilmoittautumassa tapahtumiin ja ota edut käyttöösi vaikka heti.

Uudistimme sähköiset palvelukanavamme, jotta voit valita sinulle parhaimman tavan ottaa yhteyttä, sinulle sopivalla hetkellä. Oman metsäasiantuntijasi löydät uusilta sivuilta uutta hakuominaisuutta käyttäen. Tai voit ottaa yhteyttä päivitettyjen yhteydenottolomakkeiden kautta tai OmaMetsä-palvelussa.

Anna palautetta sivustosta

Sivuston kehittäminen jatkuu. Kuulemme mielellämme, mitä mieltä olet uudistuksesta. Tutustu sivuihimme, anna palautetta ja kerro kehitysehdotuksesi. Löysitkö etsimäsi helposti? Kaipaisitko lisätietoa tietystä aiheesta? Kuuntelemme palautetta herkällä korvalla.

Anna palautetta verkkosivustosta >>

Ajankohtaista

  1. Virkeshandelsöversikt juni 2023

    Yksityismetsissä mahdollisuus monipuolisiin hyötyihin

    Valtakunnallinen

    Tapion julkaisema raportti metsäbiotalouden arvoketjuista tuo esille metsätalouden merkitystä Suomen taloudelle. Pohjoiset metsänhoitoyhdistykset arvioivat, että yksityismetsät tarjoavat mahdollisuuksia luoda hyvinvointia nykyistä monipuolisemmin. Tämä edellyttää metsänomistajan päätösvallan kunnioittamista, uusien markkinoiden kehittämistä sekä kannustusta hyvään metsän- ja luonnonhoitoon.

    Lue lisää
  2. Ensimmäinen "Viestintää tukeva työnantaja" -palkinto Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle

    Ensimmäinen "Viestintää tukeva työnantaja" -palkinto Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle

    Valtakunnallinen

    Metsämiesten Säätiö lanseerasi maaliskuussa uuden Viestintää tukeva työnantaja -palkinnon metsäalalle. Palkinnon avulla Säätiö haluaa nostaa esille metsäalan työnantajia ja heidän käytäntöjään, jotka rohkaisevat ja tukevat työntekijöitä henkilökohtaiseen viestintään eli metsäalan positiiviseen esiintuontiin esim. kouluissa, sosiaalisessa mediassa, lehdissä ja radiossa. Esityksiä palkinnon saajaksi Säätiö ottaa vastaan kotisivullaan olevalla lomakkeella anonyyminä tai ehdottajan nimen kanssa.

  3. Metsänomistajien tyytyväisyys puukauppaan nousussa – Puukauppa kilpailutetaan entistä useammin metsänhoitoyhdistyksen avulla

    Metsänomistajien tyytyväisyys puukauppaan nousussa – Puukauppa kilpailutetaan entistä useammin metsänhoitoyhdistyksen avulla

    Valtakunnallinen

    Metsänomistajien tyytyväisyys ja aktiivisuus puukauppaan on kasvussa, selviää kevään Metsätutka-kyselystä. Vaikka viime vuosina on tehty puukauppaa ahkerasti, on kolmanneksella metsänomistajista puunmyyntiaikomuksia myös kuluvalle ja ensi vuodelle. Puun hinnan nousun merkitys puukauppaan kannustavana tekijänä on myös noussut voimakkaasti.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset