Taimikohoito -arvonnan säännöt

Tilaa taimikonhoito -arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy
Simonkatu 6 (PL 510), 00100 Helsinki 

Kampanjan ajankohta

1.1.2020–31.5.2020. Arvonta suoritetaan 2.6.2020.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuvat kaikki 1.1.2020–31.5.2020 välisenä aikana metsänhoitoyhdistykseltä taimikonhoidon tai taimikon varhaishoidon tilanneet metsänomistajat. Arvonta ei koske Metsänhoitoyhdistysten, MTK:n eikä kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökuntaa. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Näiden ehtojen hyväksyminen on edellytys palkinnon mahdolliselle voittamiselle.

Palkinto ja järjestäjän kysymykset

Arvonnassa arvotaan 10 kpl 1 vrk kylpyläloma kahdelle (arvo 138€). Lahjakortti sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Voimassa kaikkina viikonpäivinä kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa. Voimassa 12 kk.

Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajalle henkilökohtaisesti tämän antamien yhteystietojen perusteella. Jos voittajaa ei tavoiteta osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta viikon kuluessa tiedoksi antamisesta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Henkilöt, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja osallistumisen yhteydessä, hylätään arvonnasta.

Järjestäjä ei vastaa millään muotoa siitä, miten palkinnon saaja saamaansa palkintoa käyttää. Palkinto on henkilökohtainen. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä ei vastaa vahingoista (välillisistä tai välittömistä) jotka mahdollisesti johtuvat palkinnon käyttämisestä tai käyttämättä jättämisestä. Arpajaisverovelvollinen on arpajaisten järjestäjä.

Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten ja rekisterinpitäjän rekisteriselosteiden mukaisesti http://www.mhy.fi/rekisteriseloste. Palkinnon voittaneen henkilön nimeä, kuvaa tai lausumaa voidaan käyttää metsänhoitoyhdistykseen liittyvässä markkinoinnissa eri medioissa vain henkilön omalla suostumuksella.

Säännöt ja niiden muuttuminen

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Tilaamalla metsänhoitoyhdistyksen taimikonhoidon kampanja-aikana, osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin.