Turvataan metsäsi tulevaisuus

Turvataan metsäsi tulevaisuus

Olemme puolustaneet suomalaisten metsien kestävää käyttöä sukupolvelta toiselle jo yli sadan vuoden ajan. Meille tärkeintä on sinun etusi ja tavoitteesi metsänomistajana. Liity puolustamaan metsäomaisuuttasi!

Yhdessä olemme vahvempia

Metsänomistajien vahvuus on laajassa jäsenkunnassa. Siksi sinun jäsenyytesi on tärkeää. MTK:lla on jäseniä kaikkiaan noin 280 000, joista Metsänhoitoyhdistysten jäseniä on noin 175 000. Olemme ainoa metsänomistajaa puolustava taho. Yhdessä olemme siis melkoisen vaikuttava joukko! Mitä suurempi joukko metsäelinkeinon puolustajalla on takanaan, sitä vahvempi on äänemme päättäjiin, virkamiehiin ja sidosryhmiin.

Edunvalvonta pähkinänkuoressa

 • Liity Metsänhoitoyhdistyksen jäseneksi

  Liity Metsänhoitoyhdistyksen jäseneksi

  Valtakunnallinen

  Liity Metsänhoitoyhdistykseen jo tänään. Jäsenenä tuet suomalaista metsäelinkeinoa ja samalla saat käyttöösi rahanarvoiset edut.

 • Jäsenedut

  Jäsenedut

  Valtakunnallinen

  Metsänhoitoyhdistys tarjoaa jäsenilleen monia rahanarvoisia jäsenetuja. Katso jäsenedut ja liity jäseneksi. Jäsenyys kannattaa!

 • Palvelut ja metsäasiantuntija ovat jäsenyyden ydin

  Palvelut ja metsäasiantuntija ovat jäsenyyden ydin

  Valtakunnallinen

  Metsäpalvelut, ammattiapu puukauppaan sekä oma metsäasiantuntija. Nämä yksityisen metsänomistajan ”ydinasiat” ovat monelle metsänomistajalle tärkeimpinä syitä olla metsänhoitoyhdistyksen jäsen. Yhdistyksen, joka ”vetää aina kotiinpäin” eli metsänomistajan eduksi.

 • MTK r.y.

  MTK r.y.

  Valtakunnallinen

  Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK on Metsänhoitoyhdistysten ja MTK-yhdistysten kattojärjestö, jonka jäsenenä metsänomistaja on Metsänhoitoyhdistyksen jäsenyyden kautta.

 • Oiva-jäsenpalveluportaali

  Oiva-jäsenpalveluportaali

  Valtakunnallinen

  Oiva on MTK:n jäsenyhdistyksien jäsenpalveluportaali, josta löydät mm. jäsenkortin sähköisessä muodossa, linkit jäsenetuihin ja omat jäsenlaskusi vaikka veroilmoitusta varten. Oivassa voit myös itse päivittää osoitetietosi ja muuttaa laskun paperilaskusta e-laskuksi tai sähköpostilaskuksi.

Tilaa Metsänhoitoyhdistysten uutiskirje

Tilaa Metsänhoitoyhdistysten uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2023 © Metsänhoitoyhdistykset