Metsänhoitoyhdistys on luotettava ja asiantunteva kumppanisi, kun harkitset puun myyntiä ja puukauppaa. Metsänhoitoyhdistys valvoo etujasi ja tekee työtä sen eteen, että saat puustasi reilun hinnan kussakin markkinatilanteessa.

Puun myynti käynnistyy puunmyyntisuunnitelmalla, joka kannattaa teettää metsänhoitoyhdistyksellä. Puunmyyntisuunnitelmassa arvioidaan hakattava alue, puulajit ja -määrät sekä tehdään suosituksia mm. korjuutavasta. Metsänhoitoyhdistyksen tekemä laadukas puunmyyntisuunnitelma varmistaa parhaat mahdolliset edellytykset puun myynnille.

Puun myynti kokonaispalveluna

Metsänhoitoyhdistys on tukenasi koko puun myyntiprosessin ajan. Yhdistyksen tekemä puun myynnin toimeksianto on puun myyjän kannalta vaivaton tapa viedä puukauppa maaliin saakka. Metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijat vastaavat puun myynnistä kokonaisvaltaisena palveluna, joka sisältää myös puun korjuun ja kaikki tarvittavat asiakirjat. Kun  annat puun myynnin yhdistyksen tehtäväksi, voit luottaa hyvään lopputulokseen, vaikka oma tuntemuksesi metsäasioissa olisi rajallinen.

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä