Tietosuojaseloste

Me mhy-ketjussa ja MTK-konsernissa olemme sitoutuneita noudattamaan tietosuojalainsäädäntöä kaikessa toiminnassamme. Meille on erityisen tärkeää, että henkilötietosi on turvassa tietoturvaloukkauksilta ja että oikeuksiasi kunnioitetaan.

TIETOSUOJA

TIETOSUOJAPERIAATTEEMME

Me mhy-ketjussa ja MTK-konsernissa olemme sitoutuneita noudattamaan tietosuojalainsäädäntöä kaikessa toiminnassamme. Meille on erityisen tärkeää, että henkilötietosi on turvassa tietoturvaloukkauksilta ja että oikeuksiasi kunnioitetaan.

Varmistamme tietosuojan toteutumisen kouluttamalla henkilöstöämme säännöllisesti, ja velvoittamalla yhteistyökumppanimme toimimaan meidän tietoturvan vaatimalla tasolla ja noudattamaan tietoturvaohjeitamme.

MIHIN TARKOITUKSIIN KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä olet yhdistyslain mukaisesti rekisteröity yhdistyksemme jäsenrekisteriin. Keräämme jäseniltämme tarvittavat henkilö- ja muut tiedot, jotta voimme täyttää yhdistys- ja metsänhoitoyhdistyslain mukaiset vaatimuksemme, sekä tarjotaksemme jäsenillemme palveluitamme.

Tarjoamme palveluitamme myös muille metsänomistajille. Solmiessamme sopimuksen metsänhoitopalveluista tai muusta asiantuntijapalvelusta, keräämme ja rekisteröimme henkilötietojasi tämän sopimuksen täyttämiseksi.

Keräämme metsänomistajien henkilötietoja myös markkinoidaksemme palvelujamme ja jäsenyyttämme, jonka toteuttamiseksi hankimme metsänomistajien henkilötietoja myös Metsäkeskukselta. Olemme myös saattaneet saada suostumuksesi liittää sinut suoramarkkinointilistoillemme.

Keräämämme henkilötietojasi sen mukaisesti, oletko jäsenemme tai käytätkö muuten palvelujamme ja mihin käyttötarkoitukseen olemme henkilötietosi keränneet.

TIETOJEN SUOJAUS JA SÄILYTYS

Tietotekniikkamme on ajantasaista ja täyttää tietoturvalliset vaatimukset. Henkilötietojasi käsittelee vain siihen oikeutetut henkilöt. Luovutamme tai siirrämme henkilötietojasi mhy-ketjun, osakkuusyrityksiemme ja MTK-konsernin sisällä. Lisäksi tietojasi voidaan luovuttaa myös viranomaisille.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin pitkään, kun lainsäädäntö meitä velvoittaa tietojasi säilyttämään, tarvitsemme käyttää henkilötietojasi jäsenyyden tai sopimuksen täyttämiseksi, tai peruutat suostumuksesi.

Markkinointitarkoituksiin hankitut metsänomistajatiedot poistetaan vuoden kuluttua siitä, kun saimme metsänomistajatiedot haltuumme.

Jokaisella Metsänhoitoyhdistyksellä on oma asiakas- ja jäsenrekisterinsä sekä oma tietosuojavastaavansa. Voit olla yhteydessä omaan Metsänhoitoyhdistykseesi tarkistaaksesi omat tietosi niin halutessasi. Metsänhoitoyhdistysten yhteystiedot löydät >>

2023 © Metsänhoitoyhdistykset