Nyt taimikot kasvukuntoon – voita raivaussaha

1.1.-31.12.2022

Kaikkien Lapin Metsänhoitoyhdistyksellä varhaishoidon, taimikonhoidon tai nuoren metsän kunnostuksen 2022 teettäneiden kesken arvotaan raivaussaha.

 

TAIMIKONHOITO – OSA KANNATTAVAA METSÄNKASVATUSTA

Haluamme, että metsäsi tuottaa nyt ja tulevaisuudessa. Oletko siis ajatellut taimikonhoidon aloittamista ja pohditko riittääkö oma aika taimikonhoidon tekemiseen. Kaikkien vuonna 2022 varhaishoidon, taimikonhoidon ja nuoren metsän hoidon tilanneiden kesken arvomme raivaussahan!

Sijoittaminen taimikonhoitoon kannattaa

Metsänhoito on pitkäjännitteistä sijoituksesta huolehtimista. Puukaupasta saaduista tuloista osa kannattaa investoida takaisin metsään, kuten taimikonhoitoon. Näin metsästä saadaan tuottava sijoituskohde. Luonnonvarakeskuksen tekemän tutkimusten mukaan 1 euron panostus taimikonhoitoon johtaa pitkällä aikavälillä keskimäärin 3 euron lisäykseen kantorahatuloissa.

Oikealla ajoituksella säästät rahaa ja metsä kasvaa hyvin

Tilaa taimikonhoito metsäasiantuntijaltasime selvitämme mahdollisuuden kemera-tukeen ja sinä saat luottometsurimme töihin. Helppoa ja vaivatonta! Voit myös jättää viestin sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Katso video: Miksi taimikonhoito kannattaa tehdä

Videolla asiantuntija Matleena Teppola kertoo, millä tavalla taimikonhoito lisää kannattavuutta ja miksi hoitotyö kannattaa teettää Metsänhoitoyhdistyksellä.

Lisää Taimikonhoito-palvelustamme voit lukea täältä >>

 

Lähetä viesti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme