Yhdessä saamme enemmän – jäsenedut uudistuivat

Merja Elomaa 13.2.2020

MTK:n tarjoamat valtakunnalliset jäsenedut ovat uudistuneet. Yhdistimme maatalousyrittäjä- ja metsänomistajajäsentemme ostovoiman ja neuvottelimme paremmat jäsenetusopimukset ja edullisemmat hinnat jäsenillemme.

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat alennuksia mm. henkilö- ja pakettiautoista, rakennustarvikkeista, työkaluista, koneista ja huonekaluista. Jäsenedut ovat kokonaan yhteistyökumppanien rahoittamat. Alennukset vaihtelevat tuotteesta ja sopimuksesta riippuen.

Jäsenetujen käyttö säilyy ennallaan. Tuotteen myyjä tarkistaa jäsenyytesi etua myöntäessään.

Useimmissa tapauksissa vaaditaan Y-tunnus jäsenyyden lisäksi. Autoeduissa voit saada alennuksen, bonuksen tai molemmat. Bonus haetaan erikseen auton toimituksen jälkeen mtkhankinnat.fi-sivuilla olevan linkin kautta. Bonuksen maksaa kyseisen automerkin maahantuoja.

Aluksi uusia jäsenetuja on kymmenkunta, mutta tavoitteena on saada jäsenten käyttöön ainakin 20 uutta taloudellisesti merkittävää ja yritystoimintaa tukevaa jäsenetua hyödyntämällä pohjoismaista yhteisvolyymiä. Niistä kerromme lisää tämän vuoden aikana mm. metsänhoitoyhdistysten jäsenkirjeissä ja -lehdissä, nettisivuilla ja somessa.

Sopimusneuvotteluissa hyödynnetty suurta jäsenmäärää

Sopimuskumppanit ovat ottaneet innolla vastaan sekä maatalousyrittäjä- että metsänomistajajäsenet. Sopimuksia on ollut yllättävänkin helppo sopia. Yhteistyökumppaneiden sydän sykkii jäsenistöllemme ja se on edesauttanut sopimusneuvotteluja.

Maatalousyrittäjät ja metsänomistajat yhdessä luovat suuren volyymin ja sitä määrää hyödyntämällä olemme saaneet neuvoteltua edulliset sopimukset. Ja mitä enemmän jäsenemme hyödyntävät jäsenetuja, sitä parempia etuja saamme. Maatalousyrittäjä- ja metsänomistajajäsenet näkyvät yhteistyökumppaneillemme yhtenäisenä ja houkuttelevana kohderyhmänä.

Sopimusneuvottelut näyttävät valoisilta. Useita neuvotteluja on käynnissä ja saadaan loppuun tämän vuoden aikana. Esittelemme jäsenetuja mm. Farmari-maatalousnäyttelyssä Mikkelissä 2.-4.7.2020.

Tutustu jäsenetuihin: www.mtkhankinnat.fi

Merja Elomaa

MTK:n jäsenviestinnän suunnittelija