ÖsterbottenFörsäljning av skogsfastighet

Skogsvårdsföreningen egna fastighetsförmedling hjälper dig till att hitta en köpare till skogsfastigheten.

Läs mer

Via vår fastighetsförmedling byter årligen många hektar skogs-, åker- och tomtmark ägare. Skogsvårdsföreningens skogsfackmän värderar era skogsfastigheter varefter våra fastighetsförmedlare arbetar tillsammans med er genom hela förmedlingsprocessen. Alla objekt som vi har till salu just nu finns publicerade på vår hemsida www.skogsfastigheter.fi

Har ni tidigare inte sålt fast egendom eller vill få lite mera information före ni tar kontakt, läs då säljarens guide

Funderar ni över att sälja eller har frågor kring förmedlingsprocessen? Ta kontakt med Anki Svenn, anki.svenn@svf.fi, 040 823 2364, eller Charlotta Frantz, charlotta.frantz@svf.fi, 0500 568 804.

Pålitlig fastighetsförmedling

Kontakta skogsvårdsföreningen då du har för avsikt att göra affärer med skogsfastigheter. Försäljning av skogsfastigheter är alltid en stor sak, förknippad med många praktiska ärenden och även stora känslor. Då du överväger att avstå från din skogsfastighet, så kan du först gå igenom affärens alla skeden och skattepåföljder med vår expert inom handel med fastigheter.

Om du är intresserad av att köpa en skogsfastighet, så hittar du hundratals skogsfastigheter som är till salu runt om i landet på adressen www.metsatilat.fiMed hjälp av en vaktfunktion får du omedelbart veta om lägenheter som kommer till salu. Vår fastighetsförmedlingskedja fungerar nationellt. Vi förmedlar jord- och skogsbruksfastigheter samt tomter. Våra fastighetsförmedlare sköter konfidentiellt om uppställandet av köpe- och gåvobrev, skiftesinstrument, lagfarter och fungerar som köpvittne.

www.metsatilat.fi

Beställ en tjänst eller kontakta oss

Jag vill beställa en tjänst
Jag vill bli kontaktad
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår registerbeskrivning
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår registerbeskrivning