JULGRANSJAKTEN 2016

29.11.2016

Har du inte en vacker gran i egen skog? Vill du förena nytta med nöje? Vill du ta med dina barn och barnbarn på en trevlig aktivitet inför jul? Då ska du pricka in lördagen den 10:e december för att fixa dig en julgran. Eftersom fjolårets julgransjakt blev en fullträff så fortsätter vi på samma koncept, i år har vi till er fördel dubblerat antalet julgranar.

Geocachingens principer följs, koordinater till julgranarna offentliggörs på morgonen. Den som hinner först fram till en av Skogsvårdsföreningens granar, dekorerade med röda fiberband, får ta med den hem till sig. Tröstpriser utlovas. På platsen finns också en loggbok där man antecknar namn och telefonnummer, bland alla som antecknat i loggboken utlottas i efterhand ett pris.

Koordinaterna offentliggörs kl. 8 på lördagmorgon den 10.12 på vår hemsida www.svf.fi samt på www.facebook.com/skogsagarna. På vårt område här i Österbotten kommer det att finnas sex granar; två i norr, två i mellan och två i syd. Packa picknickkorgen, lägg fram utekläder och pannlampa kvällen före. Det är inte läge att ta sovmorgon om man ska delta i julgransjakten, det bevisade fjolårets vinnare.

Sprid budskapet vidare, för alla behöver vi ju en gran till julen!

Dela gärna med er från årets julgransjakt!
#julgransjakten2016
#skogsvårdsföreningen 

 

Om koordinaterna:
- publiceras på www.svf.fi och www.facebook.com/skogsagarna 10.12 kl. 8:00
- anges i ETRS-koordinater (WGS84)
- koordinatexempel (Skogsvårdsföreningens kontor i Runsor): N 63° 3' 42,673"  E 21° 44' 9,169"