Metsänomistajien pk-seudun glögipäivä

21.11.2019 - 15:00
Maalaistentalo
Simonkatu 6, 00100 HELSINKI

Metsänomistajien pk-seudun glögipäivä metsänhoitoyhdistyksen jäsenille

torstaina 21.11.2019
klo 15.00-18.00
Os. Maalaisten talo, Simonkatu 6, 00100 HELSINKI

Vietämme vuoden päätöstilaisuutta glögin ja jouluisten leivonnaisten merkeissä torstaina 21.11.2019. Tervetuloa keskustelemaan metsäasioista ja nauttimaan tarjoiluistamme lämpimässä tunnelmassa!

Ohjelmassa metsäisiä tietoiskuja ja joululauluja​: 

klo

15.30  Joululauluja
Jouluinen yhteislauluhetki Maalaisten talon henkilöstökuorossa, Pystymetsässä esiintyvien jäsenten vetämänä.

15.45  Metsäinen tietoisku: Puukauppa
Juha Hakkarainen, MTK:n metsäjohtaja puhuu puun kysyntään ja hintaan vaikuttavista tekijöistä kotimaassa. Tiivis paketti ajankohtaisesta puumarkkinatilanteesta. Tietoiskun jälkeen on tilaisuus esittää omia kysymyksiä koskien puukauppaa.

16.15  Metsäinen tietoisku: Metsäelinkeinon tulevaisuus – Metsäsäätiö
Saamme myös tilaisuuden päästä kuulemaan Suomen Metsäsäätiön uutta toimitusjohtajaa Erno Järvistä. Ernon aiheena: Metsäsäätiömaksulla voit vaikuttaa metsäelinkeinon tulevaisuuteen. Tietoiskun jälkeen voit esittää omia kysymyksiä Ernolle.                      

17.00  Metsäinen tietoisku: Puukauppa
Jouni Tiainen, toimitusjohtaja, LKV, julkinen kaupanvahvistaja kertoo puun kysyntään ja hintaan vaikuttavista tekijöistä kotimaassa. Tiivis paketti ajankohtaisesta puumarkkinatilanteesta.  Tietoiskun jälkeen on tilaisuus esittää omia kysymyksiä koskien puukauppaa.
Onko metsätilan sukupolven vaihdokseen liittyvät asiat mielessä? Jouni Tiainen on paikalla tietoiskun jälkeen vastaamassa metsätilan omistuksen vaihdokseen liittyviin kysymyksiin.

Glögipannu höyryää klo 15.00-18.00. Tapahtuma on maksuton metsänhoitoyhdistysten jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.
Poikkea sinulle sopivana hetkenä. 

Sisään pääset näyttämällä metsänhoitoyhdistyksen jäsenkorttia.

Jäsenkortit on postitettu jäsenille alkukeväästä. Mikäli et löydä jäsenkorttiasi, voit tarvittaessa tarkistaa jäsennumerosi omasta metsänhoitoyhdistyksestäsi tai Metsänomistajien Palvelutoimistolta. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: palvelutoimisto@mhy.fi tai soittamalla Palvelutoimistoon puh. 040 720 3160 Tiina tai 040 580 3981 Annamari. 

Toivomme ilmoittautumista etukäteen tarjoiluja varten.

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänomistajien palvelutoimisto, Helsinki

palvelutoimisto@mhy.fi