Metsäalan ammattitutkinto - metsätalousyrittäjä

23.03.2019 - 09:00
Ratapihantie 13
Helsinki

Metsänomistaja, päivitä osaamisesi SAMIedun koulutuksissa.

Tule mukaan oppimaan metsänomistajille tärkeitä tietoja ja taitoja! Hanki uusimmat tiedot metsätilan ja –omaisuuden hoitoon monimuoto-opiskeluna. Suorittamalla metsäalan ammattitutkinnon tai sen osia saat valmiudet metsätilan hoitoon. Ilmoittautuminen koulutuksiin on nyt avoinna.

Metsäalan ammattitutkinto - metsätalousyrittäjä

Ammattiopisto SAMIedu aloittaa metsäalan ammattitutkinnon metsätalousyrittäjän koulutuksen Itä-Pasilassa, Ratapihantie 13 Haaga-Helian tiloissa 23.3.2019. Koulutus soveltuu kaikille metsänomistajille tai uusille metsätilan ostoa suunnitteleville henkilöille.

Koulutus antaa valmiuksia ja varmuutta metsätilan hoitoon, omistamiseen ja hankintaan. Opintojen keskeisiä teemoja ovat mm. omien talousmetsien hoitaminen hyvän metsänhoidon suositusten mukaisesti, oman tilan metsätalouden suunnittelu, metsäsuunnitelman päivittäminen, tietoja omistajavaihdokseen ja metsätilan ostoon valmistautuminen sekä puukaupan tekeminen. Koulutuksen antamilla tiedoilla ja taidoilla metsänomistaja voi lisätä metsänsä arvoa ja omaa osaamistaan.

Tietopuolinen koulutus tapahtuu paikasta ja ajasta riippumatta verkko-opetuksena. Ohjaava opettaja on vastaamassa kysymyksiin verkko-opetuksen aikana. Koulutukseen sisältyy lähipäiviä, joissa syvennetään kulloinkin meneillään olevia aiheita. Lähipäiviä on keskimäärin kerran kuukaudessa lauantaisin. Lisäksi opintoihin sisältyy itsenäistä työskentelyä ja suunnittelua omalla metsätilalla sekä henkilökohtaista ohjausta omassa metsässä.

Koulutus alkaa Itä-Pasilassa 23.3.2019. Koulutuksen kesto määräytyy opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä, hinnasta ja toteutustavoista saat painamalla tästä >>

Hakeminen: www.samiedu.fi   ->tutustu koulutuskalenteriimme tai/ katso alkavat koulutukset  -> metsätalousyrittäjä, metsäalan ammattitutkinto->Helsinki/Itä-Pasila

Lisätietoja: opettaja Hanne Liukko 044 550 6460, hanne.liukko@samiedu.fi , toimialajohtaja Raija Peippo 044 550 6411, raija.peippo@samiedu.fi

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänomistajien palvelutoimisto, Helsinki

palvelutoimisto@mhy.fi