MTK-hankinnat

Yhdessä saamme enemmän – jäsenedut uudistuivat 

Mhy Savotan jäsenenä saat käyttöösi myös MTK-hankintojen monipuoliset jäsenedut. Tässä muutama esimerkki yhteistyökumppaneista:

Henkilö- ja pakettiautot 
Saat alennusta ja/tai bonusta uuden henkilö- tai pakettiauton ostohinnasta. Bonus maksetaan auton toimituksen jälkeen erillisestä hakemuksesta mtkhankinnat.fi-sivulla olevan lomakkeen kautta.  
 
Nissan (yrittäjäjäsenille) 
Saat 5-13 % alennuksen autoverottomasta ostohinnasta ostaessasi uuden Nissanin. Lisäksi saat 1200-2000 euron bonuksen auton toimituksen jälkeen. Nissanin jäsenetumallit: Navara, NV250, NV300, NV400, e-NV 200, Leaf 40 kWh, Leaf 62 kWh, Juke, Qashqai ja X-Trail. Etua ei saa jo alennetuista tai kampanjahinnoista. Auto rekisteröidään yrityksen nimiin.        
 
Isuzu (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) 
Saat 300 euron bonuksen, kun ostat uuden Isuzun. Bonus koskee myös jo alennettuja ja kampanjahintoja. 
 
Dacia (henkilö- ja yrittäjäjäsenille)  
Saat 300 euron bonuksen, kun ostat uuden Dacian. 
 
Kia (yrittäjäjäsenille)   
Saat 3,8 – 9,5 %:n alennuksen uuden Kian ostohinnasta. Lisäksi saat 200 euron bonuksen. Alennetuista ja kampanjahinnoista ei saa alennusta, mutta saa bonuksen. Auto rekisteröidään yrityksen nimiin. 
 
Suzuki (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) 
Saat 3 %:n alennuksen uuden Suzukin ostohinnasta. Lisäksi saat 300 euron bonuksen. Alennetuista ja kampanjahinnoista ei saa alennusta, mutta niistä saa bonuksen. 
 
Renault (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) 
Saat 300 euron bonuksen, kun ostat henkilöauton ja 500 euron bonuksen, kun ostat pakettiauton. Bonus koskee myös kampanjamalleja. 
 
Toyota (yritysjäsenille) 
Saat 250 euron hankintaedun ostaessasi uuden hybridi-mallisen Toyotan ja 500 euron hankintaedun kun ostat bensa/diesel-henkilöauton tai hyötyajoneuvon. Hankintaetu hyvitetään euromääräisenä hankintaetuna. Edun voi käyttää esim. huoltoon, virallisiin lisävarusteisiin, Toyota-tuotteisiin ja/tai Toyota-autotalon palveluihin, joita Toyota-jälleenmyyjä myy tai markkinoi. Auto ensirekisteröidään hankittaessa jäsenelle, jolla on Y-tunnus ja hankintaetu kohdistetaan ko. yritykselle.  

Rakennustarvikkeet, työkalut ja koneet
Ahlsell (henkilö- ja yrittäjäjäsenille)    
Huomattava jopa 70 %:n alennus Ahlsellin koko valikoimasta. Valikoimaan kuuluu LVI-, sähkö-, rakennus-, työkalu-, kone- ja kylmätoimialan tuotteita ja palveluita sekä suojavarusteita ja työvaatteita. Alennus vaihtelee tuotteittain.  
 
Onninen (yrittäjäjäsenille)     
Jopa 60 %:n alennus koko laajasta tarjonnasta yritysasiakkaille. Valikoimasta löytyy kaikki tarpeelliset LVI-, sähkö-, kylmä-, energia-, teollisuus- ja infra-alan tuotteet. Lisäksi valikoima kattaa asennustöissä tarpeelliset työkalut, työvaatteet ja muut suojaimet.  
 
AJ Tuotteet (yrittäjäjäsenille)   
18 %:n alennus tuhansien tuotteiden valikoimasta, johon kuuluu työvälineet ja kalusteita kaikkiin työtiloihisi kuten varastoon, toimistoon, pukuhuoneeseen ja työpajaan. 
 
Clas Ohlson (henkilö- ja yrittäjäjäsenille)    
10 %:n alennus laajasta valikoimasta tuoteryhmissä pienrauta, sähkö, elektroniikka, koti ja vapaa-aika. Valikoimaan kuuluu lisäksi varaosia ja tarvikkeita. Jäsenetu ei koske kampanjatuotteita tai jo alennettuja tuotteita. Esitä jäsenkorttisi oston yhteydessä kassalla.  
 
Huonekalut ja sisustus
Isku (henkilö- ja yrittäjäjäsenille)  
Saat 20 % alennuksen listahinnoista. Jo alennetuista tai kampanjahinnoista saat 5 % alennuksen. Myös kotikonttorituotteiden B&W-mallistosta saat 5 %:n alennuksen. Esitä jäsenkorttisi oston yhteydessä kassalla. 

Vakuutus-, neuvonta- ja lakipalvelut 
MTK:n vakuutus-, neuvonta- ja lakipalvelut löytyvät MTK:n nettisivuilta mtk.fi/jasenpalvelut. Mm. LähiTapiolan vakuutusedut säilyvät ennallaan.  LähiTapiola myöntää MTK-yhdistysten ja mhy:n jäsenille tuntuvia etuja omaisuusvakuutuksista. Lisäksi LähiTapiola tarjoaa mielenkiintoisia sijoitusvaihtoehtoja, jotta esim. metsä voi jatkaa kasvuaan myös päätehakkuun jälkeen. 
Käytössäsi ovat Suomen parhaimmat lakiasiantuntijat maa- ja metsätalouden aloilla. Lakimiehet antavat monipuolista jäsenten yritystoimintaan liittyvää opastusta ja neuvontaa.  

TARKISTA AJANKOHTAISET JA VOIMASSAOLEVAT JÄSENEDUT MTK-HANKINTOJEN SIVUILTA »»