OmaMetsä - maksuton verkkopalvelu

Katso esittelyvideo >>

Vuonna 2021 metsänhoitoyhdistysten asiakkaat saavat käyttöönsä OmaMetsä-verkkopalvelun. Se on tarjolla kaikille asiakkaille, mutta jäsenet saavat käyttöönsä kaikki palvelun ominaisuudet, jotka tulevat saataville vaiheittain.

Siirry OmaMetsän sivulle >> 

OmaMetsässä voi hallita metsäomaisuuttaan ja asioida sähköisesti metsänhoitoyhdistyksen kanssa ajasta ja paikasta riippumatta myös mobiililla. Kaikki tutut metsänhoitoyhdistyksen palvelut tulevat saataville vaiheittain vuoden 2021 aikana. Palvelussa on ajankohtaisia sisältöjä, lisämateriaalia metsäomaisuuden hallintaan, työkaluja metsänhoidon ja puukaupan toimenpiteiden ja tarjousten käsittelyyn. Myöhemmissä vaiheissa palveluun tulee apuvälineet työmaiden ja sopimusten hallintaan sekä arkistointiin ja veropalveluihin.

- Toivomme että tästä uudesta sähköisestä palvelukanavasta tulee metsänomistajan paras ja suosituin sähköinen palvelualusta. Toki palvelua saa henkilökohtaisesti jatkossakin kaikilla 12 toimistollamme, Mhy Keski-Suomen johtaja Eero Poikonen toteaa.

Palvelua voi käyttää sujuvasti eri päätelaitteilla mukaanluettuna älypuhelimet ja tablettitietokoneet. Palvelun tuottaa Bitcomp Oy.