Oiva-jäsenportaali

Yhtenäinen jäsenkortti

Uudet jäsenkortit lähetetään laskun yhteydessä helmikuussa kuten aiemminkin. Tarvitset jäsenkorttia mm. käyttäessäsi jäsenetuja. Jäsenkortti lähetetään laskun mukana tilan yhteyshenkilölle, perheenjäsenet voivat käyttää mobiilijäsenkorttia Oiva-jäsenpalveluportaalista. Myös jäsenkortilla näkyvät kaikki jäsenyydet, jos olet useamman MTK- tai metsänhoitoyhdistyksen jäsen.

Oiva-jäsenportaali tuo uusia palveluja

MTK:n ja metsänhoitoyhdistysten jäsenpalvelut uudistuvat. Oiva-jäsenpalveluportaali on MTK- ja metsänhoitoyhdistysten yhteinen palvelualusta, joka näkyy jäsenille etenkin uusina digipalveluina. Jäsenpalveluiden kehittäminen on osa laajempaa koko järjestön uudistumista, jossa samalla kertaa yhtenäistetään yhdistysten toimintaa ja uudistetaan myös jäsenmaksujärjestelmä.

Uuden jäsenpalvelualustan kautta saat tietoa uusimmista jäseneduista, koulutuksista, webinaareista, kampanjoista ja keskusliiton toiminnasta. Voit samalla kätevästi ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin. Portaaliin on tarkoitus käynnistysvaiheen jälkeen rakentaa myös erilaisia vuorovaikutteisia asiantuntijapalveluita.

Miten pääsen käyttämään Oiva-jäsenpalveluportaalia?

Oivan käyttöä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, joka toimii käyttäjätunnuksenasi. Jos sähköpostiosoitteesi on jo jäsenrekisterissämme, saat tilattua salasanan automaattisesti Oivan kirjautumissivulta www.mtk.fi. Jos sähköpostiosoitteesi ei salli kirjautumista, otathan yhteyttä omaan yhdistykseesi. Tarkistamme jäsentietojesi oikeellisuuden.

Oiva-jäsenrekisteripalvelussa jäsen voi tarkistaa itse jäsentietonsa. Omissa tiedoissa jäsen voi täydentää jäsentietonsa, tilata uutiskirjeitä, ilmoittautua tilaisuuksiin ja avata sähköisen jäsenkortin.