Päivä Heurekassa ja tutustuminen SuperPuu-näyttelyyn

24.04.2020 - 10:00
Tiedekeskus Heureka
Vantaa, Tikkurila

Tule viettämään kanssamme mielenkiintoinen päivä Tiedekeskus Heurekassa. Aloitamme päivän metsäaiheisella luennolla Tiedekeskuksen luentosalissa. Luennon jälkeen nautimme lounasta ja tutustumme SuperPuu-näyttelyyn.

SuperPuu-näyttely: Oletko ajatellut, mihin kaikkeen puu taipuu?

Miltä eri puulajit tuoksuvat? Millaiselta puu kuulostaa? Miten puurakennus kestää maanjäristyksen tai tulipalon? Huhtikuussa 2020 avautuva SuperPUU-näyttely esittelee puun supervoimat: sen monet hienot ominaisuudet ja käyttömahdollisuudet. Puu on hiilinielu – materiaali kestävien yhteiskuntien rakentamiseen. 

SuperPUU esittelee puun monipuolisena materiaalina, jota perinteisen sahauksen lisäksi työstetään nykyään tietokoneohjatusti ja automatisoidusti. Arkkitehti voi suunnitella vaikka puisen pilvenpiirtäjän. Näyttely kertoo metsien ja pitkäikäisten puutuotteiden merkityksestä ilmastonmuutoksen hillinnässä. Näyttely on moniaistinen, henkilökohtainen ja vaikuttava kokemus puumateriaalin hienoudesta ja tarjoaa paljon hauskaa yhdessä tekemistä!

Näyttely avautuu huhtikuussa, tule heti tuoreeltaan kanssamme tutustumaan näyttelyyn! Tutustu näyttelyyn Heurekan sivuilla >>

Ohjelma:

klo 10.00           Metsäaiheinen luento

klo 12.00           Lounas Tiedekeskuksen ravintolassa

n. klo 13.00      Tutustumme Heurekan SuperPuu-näyttelyyn. Näyttelyyn voi tutustua itsenäisesti. Heureka on auki klo 17.00 asti.

Tapahtuman hinta metsänhoitoyhdistyksen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen: Eläkeläiset ja opiskelijat: 28 € (sis. alv.), aikuiset 35 € (sis. alv.).  Ei jäsenet hinta: Eläkeläiset ja opiskelijat: 40 € (sis. alv.), aikuiset 50 € (sis. alv.). Hintaan sisältyy: metsäaiheinen luento, lounas ja lippu SuperPuu-näyttelyyn. Voit tutustua samalla myös muihin Heurekan näyttelyihin.

Lisätiedot metsäaiheisesta luennosta ilmoitamme myöhemmin.

Yhteystiedot:
Tiedekeskus Heureka Vantaan Tikkurilassa
os. Kuninkaalantie 5 (pysäköinti)
Saapumisohje >>

Sitovat ilmoittautumiset 9.4.2020 mennessä. Laskutamme tilaisuuden etukäteen. Peruutuksen sattuessa emme palauta jo maksettuja osallistumismaksuja.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään yhdistyksen jäsennumero. Numero löytyy jäsenkortistanne. Tarvittaessa voitte tarkistaa jäsennumeronne omasta metsänhoitoyhdistyksestänne tai Metsänomistajien Palvelutoimistolta. Palvelutoimiston sähköposti: palvelutoimisto@mhy.fi

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänomistajien palvelutoimisto, Helsinki

palvelutoimisto@mhy.fi