SotkamoMetsäselain

Jäsenille maksuton
Jäsenille maksuton

Pidä metsäsuunnitelma aina mukanasi. Metsäselain on metsänhoitoyhdistyksen jäsenetu ja se on tarjolla vain jäsenillemme.

Metsäselain on mobiilimetsäsuunnitelma, jonka voit ladata älypuhelimeesi.  Metsäselaimen käyttöönottoa varten tarvitset ajantasaisen metsäsuunnitelman, jonka kuviotiedot ovat metsänhoitoyhdistyksellä. Jos sinulla ei ole tuoretta metsäsuunnitelmaa, saat palvelun käyttöösi tilaamalla uuden metsäsuunnitelman tai päivityksen vanhaan metsäsuunnitelmaan. Ota yhteyttä metsänhoitoyhdistykseesi ja tarkista metsäsuunnitelmasi tilanne.

Metsäselain on ladattavissa Android-, iPhone/iPad- sekä Windows Phone –laitteille kunkin puhelimen sovelluskaupasta. Palvelun avulla voi tarkastella tilasi metsäsunnitelmaa, kun olet saanut metsänhoitoyhdistyksestäsi sovellukseen ladattavan koodin. Metsätilasi voi sijaita missä päin Suomea tahansa. Palvelu on käytettävissä myös verkossa osoitteessa www.metsaselain.fi. Voit tutustua mobiiliin metsäsuunnitelmaan heti kokeilemalla Metsäselain.fi-osoitteesta löytyvää demometsäsuunnitelmaa.   

Ominaisuudet

Metsäselaimesta näet aina tarkimmat ja tuoreimmat kartat, tilarajat ja omat kuviorajat sekä Maanmittauslaitoksen ilmakuvat. Voit käyttää Metsäselainta myös ilman nettiyhteyttä. Muita ominaisuuksia ovat teemakartat hakkuista ja hoitotöistä, kuviotiedot, hakkuutuloarviot ja oman sijainnin näyttö kartalla.

Hyötyjä vapaa-aikaan – Metsäselaimessa maastokartat koko Suomesta

Voit hyödyntää Metsäselainta erinomaisesti myös vapaa-ajan harrastuksissa, koska se sisältää koko Suomen ajantasaiset maastokartat ja ilmakuvat.

Liity metsänhoitoyhdistyksen jäseneksi >>

Katso video: Metsäselaimella löydät perille

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme