Joulukuusikätköilyä 10.12.

01.12.2016

Mhy Auranmaa on mukana perinteisessä joulukuusikätköilyssä, tällä kertaa kahdella kuusella. Kuuset on piilotettu yhdistyksen alueelle, ja kätköily toteutetaan geokätköilyä mukaillen. Kuuset löytyvät koordinaattien osoittamasta paikasta lauantaiaamuna 10.12. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt saa pitää kuusen löytöpalkkiona. Kuusen lisäksi kätköpaikassa on kätköpurkki, jossa on lokivihko, johon toivomme kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä. Purkissa on yllätys vielä muutamalle ilman kuusta jääneelle.

Kuusikätköilyllä metsänhoitoyhdistykset haluavaa toivottaa kaikille hyvää joulua ja muistuttaa, että joulukuusen hakeminen metsästä ei kuulu jokamiehen oikeuksiin. Poikkeuksen tekevät nämä joulukuusikätköilyssä löytyvät kuuset, jotka on merkiksi koristeltu punaisella metsänhoitoyhdistys-kuitunauhalla.

Kuusikätköt voivat sijaita yksityisten henkilöiden, kuntien tai valtion omistamilla mailla tai piha-alueilla. Kätköjen etsijöiden tulee noudattaa jokamiehenoikeuksia ja -velvollisuuksia ja toimia häiriötä tai vahinkoa aiheuttamatta.

Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan lauantaina 10.12. noin klo 8 osoitteessa http://www.mhy.fi/joulukuuset sekä Mhy Auranmaan omilla sivuilla http://www.mhy.fi/auranmaa.