Metsän tekijöitä ja ammattilaisia.

Metsänhoitoyhdistys Uusimaa toimii Askolan, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Orimattilan, Pornaisten, Pohjois-Porvoon, Pukkilan ja Tuusulan kunnan alueella. Tarjoamme jäsenillemme kokonaisvaltaisia metsäluonnon hoidon ja käytön palveluja. Voitte kääntyä puoleemme kaikissa metsään liittyvissä asioissa. Yhdistys palvelee jäseniään asiakaslähtöisesti ja asiantuntemuksella tavoitteena jäsentensä menestyminen. Metsänhoitoyhdistys on jäsentensä oma palveluyritys.

Vasemman puolen valikosta Yhteystiedot palveluittain –kohdasta löydät toimihenkilöidemme yhteystiedot koostettuna.

Meidän avullamme metsänomistaja saa parhaan mahdollisen metsäammattilaisen avun metsiensä hoitoon. Osaamisemme kattaa laajasti metsiin liittyvät ja metsissä tehtävät työmuodot, työlajeina mm. maanmuokkaus, taimien istutus, taimikonhoito, energiapuun korjuu nuorista metsistä, metsänlannoitus, metsäteiden teko ja kunnostus, kunnostusojitus, metsätila-arvio, metsäsuunnitelma, sukupolvenvaihdos, vahinkoarviot, pihapuiden kaato, onnistunut puukauppa niin pysty- kuin hankintakauppana sekä oman korjuupalvelumme toimesta tehtynä. Lisäksi meiltä myös apua luonnonmukaiseen metsänhoitoon, jossa tavoitteena on eri-ikäisrakenteinen metsä eli niin kutsuttu jatkuva kasvatus. Jäsenemme ovat mukana meidän kauttamme PEFC-metsäsertifioinnissa.

Meidän jäsenenä voit olla sellainen metsänomistaja kuin itse haluat. Puukauppa ja metsänhoitopalveluihimme voit tutustua tarkemmin sivun ylälaidan valikoista. Metsätalouden kannattavuuden vaikuttaa metsien aktiivinen hoito. Metsiä kannattaa hoitaa, että ne tuottaa omistajalleen taloudellista hyötyä ja että metsät jäisi arvokkaina myös jälkipolville.

Liity jäseneksi nyt tästä linkistä!

Metsänhoitoyhdistyksen valtuusto on päättänyt vuoden 2022 jäsenmaksuksi 95 euroaAiemmin metsänhoitoyhdistyksen jäsenet ovat maksaneet metsänhoitoyhdistyksen jäsenmaksua, jonka jälkeen metsänhoitoyhdistykset ovat tilittäneet edunvalvontamaksun osuuden MTK:lle. Nyt järjestöuudistuksessa nämä kaksi maksua eritellään metsänomistajalle avoimuuden takaamiseksi. MTK:n valtuuskunnan päättämän uuden mallin mukaan jäsenmaksu määräytyy siis metsänhoitoyhdistyksen jäsenmaksusta 95 euroa ja 20 euron edunvalvontamaksusta, yhteensä 115 euroaLisätietoa jäseneduista saat painamalla tästä.

Yhdistyksen sijainti kartalla

Yhteystiedot

Toimipisteet

Mäntsälä, avoinna arkipäivisin 9-15.

Osuustie 1 B

04600 Mäntsälä

Puhelin. 0196874333

Jokela, avoinna sovittaessa.

Keskustie 10

05400 Jokela

Fax. 019 417 2765

Orimattila, avoinna sovittaessa.

Käkeläntie 11

16300 Orimattila

Fax. 03 760 2520

Avainluvut

Yksityismetsän pinta-ala
122 000 ha
Jäsenten lukumäärä
3 725
Metsätilan keskikoko
29,7 ha
Puuston vuotuinen kasvu
750 000 m3
Keskimääräinen hakkuukertymä
700 000 m3
Puulajijakauma
Rahoitusvyöhyke
Eteläinen Suomi