Paikalliset jäsenedut

Metsänhoitoyhdistyksen valtuusto on päättänyt vuoden 2021 jäsenmaksuksi 95 euroaAiemmin metsänhoitoyhdistyksen jäsenet ovat maksaneet metsänhoitoyhdistyksen jäsenmaksua, jonka jälkeen metsänhoitoyhdistykset ovat tilittäneet edunvalvontamaksun osuuden MTK:lle. Nyt järjestöuudistuksessa nämä kaksi maksua eritellään metsänomistajalle avoimuuden takaamiseksi. MTK:n valtuuskunnan päättämän uuden mallin mukaan jäsenmaksu määräytyy siis metsänhoitoyhdistyksen jäsenmaksusta 95 euroa ja 18 euron edunvalvontamaksusta, yhteensä 113 euroaPerikunnan, yhtymän tai yhteismetsän osakkaana tai perheenjäsenenä sinulla on lisäksi mahdollisuus hakea yhteisomistajajäsenyyttä hintaan 30 euroa. Yhteisomistajajäsenenä saat oman jäsenkortin ja pääset nauttimaan metsänomistajaketjun jäseneduista.

Metsänomistajaketju rakentuu jäsenistä, joita paikallisesti palvelee jäsenten omistama metsänhoitoyhdistys. Ketjuna haluamme olla vahva paikallinen toimija ja vaikuttaja. Tärkein osa ketjun vahvuutta on kattava jäsenmäärä. Haluamme tarjota sinulle jäsenenä osaamisemme ja asiantuntemuksemme. Toimimme sinun puolellasi ja metsäsi parhaaksi.

Tiedotamme erilaisista kampanjoista sähköisten uutiskirjeidemme kautta. Tilaa sähköinen uutiskirje laittamalla sähköpostia: uusimaa(at)mhy.fi. Saat jäsenedut vain esittämällä metsänhoitoyhdistyksen jäsenkorttisi.

Teemme metsänomistajan eteen enemmän!

Lisää jäsenetuja alla ja uusia yhteistyökumppaneidemme jäsenetuja päivitämme kaiken aikaa. Suomen metsänhoitoyhdistysten yhteiset jäsenedut löytyvät painamalla seuraavaa linkkiä www.mhy.fi/jasenedut.

Maksutonta neuvontaa

·        Asiantuntijamme vastaavat jäsenille metsänhoitoon ja -käyttöön liittyviin kysymyksiin.

·        Uudelle metsänomistajalle tarjoamme maksuttoman maastokäynnin metsäneuvojan kanssa.

·        Puukaupan teon yhteydessä tietoa hinnoista ja paikkakunnan puumarkkinatilanteesta.

Laadukkaat puukaupalliset ja metsänhoitopalvelut jäsenhintaan

·        Metsän uudistaminen, taimikonhoito, paikalliset luottometsurit

·        Puunmyyntisuunnitelma (jäsenille -25 % hinnasta), puukaupan toimeksianto eli valtakirjakauppa (jäsenille -10 % hinnasta), puukaupan kilpailutus, puunhintatiedot, katkontavertailu, puunkorjuupalvelu, metsätaimet  (jäsenille -25 % hinnasta)

·        Tila- ja tuhoarviot, metsäsuunnitelma, metsätiet ja -ojat

·        Metsäomaisuuden hoitosopimus

Muut jäsenpalvelut

·        Jäsenten metsät ovat mukana PEFC-metsäsertifioinnissa (ehdottoman tärkeää puuta myydessä)

·        Metsäselain on jäsenillemme ilmainen (karttapaketin arvo 50 €/v.). Se on mobiilimetsäsuunnitelma, jonka voit ladata älypuhelimeesi. Metsäselaimen käyttöönottoa varten tarvitset ajantasaisen mhy:n tekemän metsäsuunnitelman.

·        Metsänhoitoyhdistyksen jäsenlehti 2 kertaa vuodessa, jäsentiedotteita, Maaseudun Tulevaisuuden metsänomistajanumero 4 kertaa vuodessa.

·        Paikallis- ja aluetasolla edunvalvonta: Seuraamme ympäristö- ja kaava-asioita, joilla voi olla suoraa tai välillistä vaikutusta metsäsi käyttöön.

·        Maksuttomia kursseja ja koulutusta, maastoretkiä ja tapahtumia sekä metsätaitokilpailuja. Lisäksi vuosittain jäsenhintainen metsämatka ulkomaille.

MTK:n kanssa yhteiset jäsenedut

·        Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliittoon liittyneiden metsänhoitoyhdistysten jäsenet saavat myös MTK:n jäsenedut. Niiden osalta ei tarvitse olla vielä erikseen MTK:n jäsen. Edut löytyvät osoitteesta www.mtk.fi/jasenedut . Etujen lisätiedoissa lukee, mitkä koskevat myös metsänhoitoyhdistysten jäseniä.

Kokonaisuudessaan saat käyttöösi kaikki metsänomistajaketjun palvelut ja ammattitaidon.

Liity nyt jäseneksi tästä linkistä!

Usein kysytyt kysymykset mhy:n jäsenyydestä vuonna 2015