Paikalliset jäsenedut

Metsänhoitoyhdistyksen valtuusto on päättänyt vuoden 2020 jäsenmaksuksi 95 euroa. Maksu kannetaan kaikilta 1.1.2020 metsänomistajajäseninä olevilta. Perikunnan, yhtymän tai yhteismetsän osakkaana tai perheenjäsenenä sinulla on lisäksi mahdollisuus hakea yhteisomistajajäsenyyttä hintaan 30 euroa. Yhteisomistajajäsenenä saat oman jäsenkortin ja pääset nauttimaan metsänomistajaketjun jäseneduista.

Metsänomistajaketju rakentuu jäsenistä, joita paikallisesti palvelee jäsenten omistama metsänhoitoyhdistys. Ketjuna haluamme olla vahva paikallinen toimija ja vaikuttaja. Tärkein osa ketjun vahvuutta on kattava jäsenmäärä. Haluamme tarjota sinulle jäsenenä osaamisemme ja asiantuntemuksemme. Toimimme sinun puolellasi ja metsäsi parhaaksi.

Paikallinen jäsenetu 2020: Mäntsälän Puutarhakoneelta. Vuoden 2019 aikana oli useita jäsenetukampanjoita ja jäsenkampanjat jatkuvat vuonna 2020. Tiedotamme niistä sähköisten uutiskirjeidemme kautta. Tilaa sähköinen uutiskirje laittamalla sähköpostia: uusimaa(at)mhy.fi. Saat jäsenedut vain esittämällä metsänhoitoyhdistyksen jäsenkorttisi.

Teemme metsänomistajan eteen enemmän!

Lisää jäsenetuja alla ja uusia yhteistyökumppaneidemme jäsenetuja päivitämme kaiken aikaa. Suomen metsänhoitoyhdistysten yhteiset jäsenedut löytyvät painamalla seuraavaa linkkiä www.mhy.fi/jasenedut.

Maksutonta neuvontaa

·        Asiantuntijamme vastaavat jäsenille metsänhoitoon ja -käyttöön liittyviin kysymyksiin.

·        Uudelle metsänomistajalle tarjoamme maksuttoman maastokäynnin metsäneuvojan kanssa.

·        Puukaupan teon yhteydessä tietoa hinnoista ja paikkakunnan puumarkkinatilanteesta.

Laadukkaat puukaupalliset ja metsänhoitopalvelut jäsenhintaan

·        Metsän uudistaminen, taimikonhoito, paikalliset luottometsurit

·        Puunmyyntisuunnitelma (jäsenille -25 % hinnasta), puukaupan toimeksianto (jäsenille -10 % hinnasta), puukaupan kilpailutus, puunhintatiedot, katkontavertailu, puunkorjuupalvelu, metsätaimet  (jäsenille -25 % hinnasta)

·        Tila- ja tuhoarviot, metsäsuunnitelma, metsätiet ja -ojat

·        Metsäomaisuuden hoitosopimus

Muut jäsenpalvelut

·        Jäsenten metsät ovat mukana PEFC-metsäsertifioinnissa (ehdottoman tärkeää puuta myydessä)

·        Metsäselain on jäsenillemme ilmainen (karttapaketin arvo 50 €/v.). Se on mobiilimetsäsuunnitelma, jonka voit ladata älypuhelimeesi. Metsäselaimen käyttöönottoa varten tarvitset ajantasaisen mhy:n tekemän metsäsuunnitelman.

·        Metsänhoitoyhdistyksen jäsenlehti 2 kertaa vuodessa, jäsentiedotteita, Maaseudun Tulevaisuuden metsänomistajanumero 4 kertaa vuodessa.

·        Paikallis- ja aluetasolla edunvalvonta: Seuraamme ympäristö- ja kaava-asioita, joilla voi olla suoraa tai välillistä vaikutusta metsäsi käyttöön.

·        Maksuttomia kursseja ja koulutusta, maastoretkiä ja tapahtumia sekä metsätaitokilpailuja. Lisäksi vuosittain jäsenhintainen metsämatka ulkomaille.

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat jäsenedut mm.

·        LähiTapiola: 10 % alennus metsä- ja kotivakuutuksesta (edellyttää kokonaisasiakkuutta eli myös voimassa oleva Kotivakuutus), linkki LähiTapiolan sivuille

MTK:n kanssa yhteiset jäsenedut

·        Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliittoon liittyneiden metsänhoitoyhdistysten jäsenet saavat myös MTK:n jäsenedut. Niiden osalta ei tarvitse olla vielä erikseen MTK:n jäsen. Edut löytyvät osoitteesta www.mtk.fi/jasenedut . Etujen lisätiedoissa lukee, mitkä koskevat myös metsänhoitoyhdistysten jäseniä.

Kirjautuminen jäsenverkko Reppuun: mhy-jäsennumeron eteen nolla

·        Osa MTK:n jäseneduista on jäsentunnusten takana. Jäsenverkko Reppuun kirjauduttaessa ensimmäistä kertaa käyttäjätunnus on oma jäsennumeroJäsenkortista löytyvän 9-numeroisen jäsennumeron eteen lisätään numero 0. Esimerkiksi jos mhy-jäsennumerosi on 123456789, Repun käyttäjätunnuksesi on tällöin 0123456789. Aloitussalasana on jäsennumeron kuusi viimeistä numeroa.

Kokonaisuudessaan saat käyttöösi kaikki metsänomistajaketjun palvelut ja ammattitaidon.

Liity nyt jäseneksi tästä linkistä!

Usein kysytyt kysymykset mhy:n jäsenyydestä vuonna 2015