Digilehti

Pääset lukemaan Mhy Uusimaan digilehden klikkaamalla haluamasi lehden nimeä tai lehden etusivun kuvaa, viimeisin lehti on ylimpänä. Digilehti avautuu uuteen välilehteen. UusiMetsä ilmestyy yleensä kaksi kertaa vuodessa. Metsänomistajat -asiakaslehti on uusi viiden eteläsuomalaisen mhy:n yhteinen asiakaslehti. Se ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: tammi-helmikuussa ja syys-lokakuussa.

Kuule ensimmäisten joukossa metsäasioista – tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi. Tiedotamme ajankohtaisista metsäasioista perinteisen kirjeen ja jäsenlehden lisäksi myös sähköisellä uutiskirjeellä. Tilaa sähköinen uutiskirje suoraan tästä. Uutiskirjeissä on ajankohdasta riippuen asiaa muun muassa asiaa puukauppatilanteesta, ajankohtaisista metsänhoitotöistä, tulevista tapahtumista ja kursseista. Sähköisen uutiskirjeen voit tilata myös lähettämällä sähköpostia toimistomme osoitteeseen: uusimaa@mhy.fi. Kirjoita viestiin etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi sekä jos olet metsänomistaja, niin tieto kenen nimissä metsä on (esim. yksinomistus, minkä niminen kuolinpesä tai yhtymä, jne).

UusiMetsä 2/2022

Metsänomistajat- asiakaslehti, uusin julkaistu helmikuussa 2022

Mäntsälän toimisto, Osuustie 1b, 04600 Mäntsälä

Avoinna arkipäivisin 9-15

Osuustie 1b
04600 Mäntsälä

uusimaa@mhy.fi
Soita 019 687 4333Kaikki yhteystiedot
Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset