Tilaa jäsenmaksu sähköisenä ja vältä 5 euron laskutuslisä

pohjois-karjala

Vuoden 2024 Mhy Pohjois-Karjalan jäsenmaksulaskussa on viiden euron laskutuslisä, mikäli lasku tulee paperisena postin mukana. Tilaa nyt jäsenmaksu joko suoraan verkkopankkiisi tai sähköpostiisi.
Katso ohjeet (PDF) >>

Huom! Jos olet uusi jäsen, ei e-laskun tilaaminen onnistu ennen ensimmäistä laskua, koska tarvitset tunnisteeksi edellisen laskun viitenumeron. Tällöin voit ensiksi tilata sähköpostilaskun ja myöhemmin e-laskun.

Kuluttajan vaihtoehdot:
- Jäsenmaksulasku e-laskuna omaan verkkopankkiin. Tilaat sen omasta verkkopankistasi. Valitse laskuttajaksi MTK/Mhy jäsenmaksulaskut ja lisää viimeisimmän jäsenmaksulaskun viitenumero.
- Jäsenmaksulasku sähköpostiisi. Tilaat sen Oivaportaalista, johon kirjaudut sähköpostiosoitteella, jonka pitää löytyä järjestelmästämme. UUTTA: voit myös lähettää viestin pohjois-karjala@mhy.fi: liitä viestiin mukaan jäsennumerosi sekä sähköpostiosoite, johon laskun haluat.
- Jäsenmaksu paperisena postiin tai Omapostiin. Laskuun lisätään jatkossa 5 euron laskutuslisä.

Yrityksen vaihtoehdot:
- Jäsenmaksulasku yrityksen verkkolaskuna:
* 0037-alkavat OVT-laskut: tilaat sen Oivaportaalista, johon kirjaudut sähköpostilla, jonka pitää löytyä järjestelmästämme
* FI-alkava verkkolasku: ota yhteyttä sähköpostiin: pohjois-karjala@mhy.fi
- Jäsenmaksulasku sähköpostiisi. Tilaat sen Oivaportaalista, johon kirjaudut sähköpostiosoitteella, jonka pitää löytyä järjestelmästämme. UUTTA: voit myös lähettää viestin pohjois-karjala@mhy.fi: liitä viestiin mukaan jäsennumerosi sekä sähköpostiosoite, johon laskun haluat.
- Jäsenmaksu paperisena postiin. Laskuun lisätään jatkossa 5 euron laskutuslisä.

Mhy Pohjois-Karjalan palvelulaskut sähköisenä

Tilaa sähköisesti myös Mhy Pohjois-Karjalan palvelulaskut. Tilaa e-lasku omassa verkkopankissasi: valitse laskuttajaksi Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ja tunnisteeksi tarvitset asiakasnumerosi edellisestä laskusta. Sähköpostilaskun voit tilata laittamalla viestin metsäasiantuntijallesi. Lue lisää >>

Ajankohtaista

 1. Toimistomme hiljentyvät kesäloman viettoon 8.-21.7.

  Toimistomme hiljentyvät kesäloman viettoon 8.-21.7.

  Pohjois-Karjala

  Mhy Pohjois-Karjalan toimistot hiljentyvät kesäloman viettoon viikoilla 28-29-

  Lue lisää
 2. Lauri Pöyry metsäsuunnittelun erityisasiantuntijaksi Nurmekseen

  Lauri Pöyry metsäsuunnittelun erityisasiantuntijaksi Nurmekseen

  Pohjois-Karjala

  Nurmeksen ja Lieksan alueen metsäsuunnittelun erityisasiantuntijaksi on nimitetty metsätalousinsinööri AMK Lauri Pöyry. Pöyry seuraa talon sisällä LKV erityisasiantuntijaksi siirtynyttä Jussi Kettusta.

 3. Uusi metsäasiantuntija Argillander aloitti Lieksan toimistolla

  Uusi metsäasiantuntija Argillander aloitti Lieksan toimistolla

  Pohjois-Karjala

  Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uuden Lieksan toimiston metsäasiantuntijan metsätalousinsinööri (AMK) Aleksi Argillanderin. "Mukava päästä soveltamaan koulussa oppimaani metsäosaamista käytännössä. Lieksa on tullut tutuksi menneen vuoden aikana, ja olen viihtynyt siellä hyvin. Erityisesti pidän kaupungin yhteisöllisyydestä ja luonnossa liikkumisen mahdollisuuksista.