Tilaa jäsenmaksu sähköisenä ja vältä 5 euron laskutuslisä

pohjois-karjala

Vuoden 2024 Mhy Pohjois-Karjalan jäsenmaksulaskussa on viiden euron laskutuslisä, mikäli lasku tulee paperisena postin mukana. Tilaa nyt jäsenmaksu joko suoraan verkkopankkiisi tai sähköpostiisi.
Katso ohjeet (PDF) >>

Huom! Jos olet uusi jäsen, ei e-laskun tilaaminen onnistu ennen ensimmäistä laskua, koska tarvitset tunnisteeksi edellisen laskun viitenumeron. Tällöin voit ensiksi tilata sähköpostilaskun ja myöhemmin e-laskun.

Kuluttajan vaihtoehdot:
- Jäsenmaksulasku e-laskuna omaan verkkopankkiin. Tilaat sen omasta verkkopankistasi. Valitse laskuttajaksi MTK/Mhy jäsenmaksulaskut ja lisää viimeisimmän jäsenmaksulaskun viitenumero.
- Jäsenmaksulasku sähköpostiisi. Tilaat sen Oivaportaalista, johon kirjaudut sähköpostiosoitteella, jonka pitää löytyä järjestelmästämme. UUTTA: voit myös lähettää viestin pohjois-karjala@mhy.fi: liitä viestiin mukaan jäsennumerosi sekä sähköpostiosoite, johon laskun haluat.
- Jäsenmaksu paperisena postiin tai Omapostiin. Laskuun lisätään jatkossa 5 euron laskutuslisä.

Yrityksen vaihtoehdot:
- Jäsenmaksulasku yrityksen verkkolaskuna:
* 0037-alkavat OVT-laskut: tilaat sen Oivaportaalista, johon kirjaudut sähköpostilla, jonka pitää löytyä järjestelmästämme
* FI-alkava verkkolasku: ota yhteyttä sähköpostiin: pohjois-karjala@mhy.fi
- Jäsenmaksulasku sähköpostiisi. Tilaat sen Oivaportaalista, johon kirjaudut sähköpostiosoitteella, jonka pitää löytyä järjestelmästämme. UUTTA: voit myös lähettää viestin pohjois-karjala@mhy.fi: liitä viestiin mukaan jäsennumerosi sekä sähköpostiosoite, johon laskun haluat.
- Jäsenmaksu paperisena postiin. Laskuun lisätään jatkossa 5 euron laskutuslisä.

Mhy Pohjois-Karjalan palvelulaskut sähköisenä

Tilaa sähköisesti myös Mhy Pohjois-Karjalan palvelulaskut. Tilaa e-lasku omassa verkkopankissasi: valitse laskuttajaksi Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ja tunnisteeksi tarvitset asiakasnumerosi edellisestä laskusta. Sähköpostilaskun voit tilata laittamalla viestin metsäasiantuntijallesi. Lue lisää >>

Ajankohtaista

 1. Toimihenkilöuutisia Joensuussa ja Enossa

  Toimihenkilöuutisia Joensuussa ja Enossa

  Pohjois-Karjala

  Joensuun toimiston metsäasiantuntijana on aloittanut vanhempainvapaalta palaava Marketta Arffman-Turunen. Marketta palvelee Kontiolahden Kulhon, Kunnasniemen, Lehmon, Onttolan ja Paiholan sekä Liperin Ylämyllyn, Mattisenlahden, Vaivion ja Harinjärven metsänomistajia.

  Lue lisää
 2. Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

  Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

  Pohjois-Karjala

  Jäsenmaksulaskujen postitus käynnistyi perjantaina 9.2.2024 ja ensimmäiset jo perillä! Mhy Pohjois-Karjalan jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

 3. Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Pohjois-Karjala

  Pohjois-Karjalassa on valmisteilla useita tuuli- ja aurinkovoimalahankkeita eri vaiheissa. Uusiutuva energia on itsessään positiivinen asia ja maanomistajille parhaimmillaan erinomainen tulonlähde. Tähän sisältyy kuitenkin myös maanomistajien kannalta hankalia ”lieveilmiöitä”. Näiden suhteen kannattaa olla valppaana.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset