Metsäverotus

Tarvitsetko apua metsäveroilmoituksen tekemisessä? Metsäveroilmoituksen laatiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin Metsäveropalvelumme avulla. Asiantuntijamme laativat sekä metsätalouden veroilmoituksen että ilmoituksen oma-aloitteisista veroista kädenkäänteessä. Sinulle palvelu on helppo ja turvallinen valinta, sillä metsäverotus tulee hoidettua ajallaan ja oikein.

Pyydä tarjous
Metsäveroilmoitukseen apua Metsänhoitoyhdistyksestä

Kaikki verotukselliset seikat tulee huomioiduksi

Metsäverotukseen perehtyneet ammattilaisemme osaavat huomioida veroilmoitusta laatiessaan eri mahdollisuudet ja menokirjaukset, joihin metsänomistajana olet oikeutettu. Menovarausten tekeminen, metsävähennyspohjan käyttäminen tai erilaisten vähennysten kirjaaminen voivat joskus aiheuttaa metsänomistajalle päänvaivaa. Meidän asiantuntijamme avulla metsäveroilmoitus tulee täytetyksi oikein ja edut huomioiden.

Metsäveroilmoitus tulee hoidettua ajallaan

Kun metsäveroilmoituksen tekee kerran vuodessa, saattavat asiat unohtua ja toimeen tarttuminen tuntua hankalalta. Viimetippa on tuttu varmasti useimmille meistä. Kun toimitat tositteet asiantuntijallemme, hän täyttää ilmoituksen niin, että saat sen ajoissa toimitettua verohallintoon, eikä sinun tarvitse stressata asian kanssa.

Helppoa ja nopeaa

Metsäveropalvelumme käyttäminen ei vaadi sinulta juurikaan aikaa. Sinun täytyy vain varata ilmoituksen täyttöaika ja toimittaa edellisen vuoden tositteet asiantuntijallemme. Saat sovittuna aikana valmiin ilmoituksen, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi veroasioiden opetteluun tai mieleenpalauttamiseen.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Kirjaudu OmaMetsään

Soita tai lähetä sähköpostia

pohjois-karjala@mhy.fi040 706 9166
Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

2022 © Metsänhoitoyhdistykset