Arvomme

Arvomme

Sydämemme sykkii metsälle. Hoidamme sitä kuin omaamme – kuten olemme tehneet jo yli sata vuotta. Työ suomalaisen kansallisaarteen parissa on tehnyt meistä kunnianhimoisia mutta nöyriä. Haluamme tehdä parhaamme suomalaisen kestävän metsätalouden eteen ja varmistaa, että metsänomistajuus kannattaa nyt ja tulevaisuudessa.

Vastuullisuus

Haluamme turvata metsät myös tuleville sukupolville, siksi toimimme kestävän metsätalouden ja luonnon monimuotoisuuden edistäjinä metsänomistajien tavoitteet huomioiden. Etsimme uusia ratkaisuja luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Paikallisuus

Paikallisten metsien tunteminen ja lähellä metsänomistajia toimiminen on meille tärkeää. Metsänhoitoyhdistyksen toimisto on lähes jokaisessa Suomen kunnassa. Pidämme maaseudun elinvoimaa yllä vahvana paikallisena toimijana ja työllistäjänä.

Asiantuntijuus

Perustamme toimintamme vahvasti tietoon, viimeisimpiin metsänhoidon suosituksiin ja tutkimustuloksiin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Olemme edelläkävijöitä ja haluamme jakaa tietomme myös metsänomistajien kanssa tarjoamalla vaihtoehtoja metsänhoitoon.