Vaihda paperilaskusi e-laskuun

Postin kulku ei aina onnistu 2 - 5 arkipäivässä, joten lasku voi tulla perille myöhässä jolloin eräpäivä on jo ovella tai jopa mennyt ohi. Kun tilaat laskusi e-laskuna omaan verkkopankkiisi, lasku on aina ajallaan perillä. Myös jäsenmaksulaskun saat tilattua e-laskuna, huomioithan että se on tilattava eri nimellä/laskuttajalta.

Jäsenmaksu 2024 e-laskuna ja säästä paperilaskun 5 euron laskutuslisä
Saat tilattua e-laskun omasta verkkopankistasi. Valitse laskuttajaksi MTK/ Mhy jäsenmaksut ja syötä viitenumero edellisestä laskusta.

Jäsenmaksu 2024 sähköpostilaskuna
Kirjaudu Oiva-jäsenportaaliin osoitteessa Mtk.fi. Sähköpostilaskun pystyy tilaamaan vaihtamalla omissa tiedoissa laskutustavaksi sähköpostin. 

Jäsenmaksu 2024 yrityksen verkkolaskuna
Yrityksen verkkolaskun pystyt tilaamaan kirjautumalla Oiva-jäsenportaaliin osoitteessa mtk.fi ja vaihtamalla omissa tiedoissa laskutustavaksi yrityksen verkkolaskun. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä oman yhdistyksesi jäsenvastaavaan. Kaikkien toimihenkilöidemme yhteystiedot löydät osoitteesta Mhy.fi/yhteystiedot.

Mhy Pohjois-Karjalan palvelulaskut 
Saat tilattua esim. taimikonhoidon laskusi e-laskuna omasta verkkopankistasi.
• Etsi edellinen laskusi
• Kirjaudu omaan verkkopankkiisi
• Valitse e-laskut ja tilaa e-laskuja
• Etsi Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ry laskuttajaluettelosta ja lisää meidät laskuttajaksi. Syötä edellisestä laskustasi tunnisteeksi viitenumero tai muu oman verkkopankkisi pyytämä tunniste.
 Saat jatkossa laskut suoraan omaan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi. Laskut jäävät talteen omaan verkkopankkiisi.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset