Karjalan Puukaupat

Metsänomistajan kumppani Karjalan Puukaupat ostaa pystykaupalla leimikoita

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan tytäryhtiö ostaa nyt puuta ympäri maakuntaa. Lisäkilpailu Pohjois-Karjalan puumarkkinoilla tuo etua metsänomistajalle.

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ostaa puuta maakunnan metsänomistajilta. Puukauppaa tehdään Metsänhoitoyhdistyksen tytäryhtiö Karjalan Metsätilat Oy LKV:n lukuun. Palvelu tunnetaan nimellä Karjalan Puukaupat. ”On metsänomistajan etu, kun kilpailu puumarkkinoilla kasvaa. Karjalan Puukaupat on  varteenotettava ja monipuolinen puukauppakumppani pohjoiskarjalaiselle metsänomistajalle”, kertoo Mhy Pohjois-Karjalan johtaja Harri Välimäki. 

"Syksyn puumarkkinoilla harvennusleimikot ja koivuvaltaiset avohakkuut ovat nyt erityisen ajankohtaisia!  Kuitupuut hakataan osin energiaksi, jolloin runkopuu otetaan tarkasti talteen ja puuta kertyy tienvarren pinoon erittäin hyvin. Myös hinta on metsänomistajalle kilpailukyinen" kertoo metsäasiantuntija Jukka-Pekka Pyykkö.

Puukaupassa pääset alkuun oman metsäasiantuntijasi kanssa. Valtakirjaleimikossa hän kilpailuttaa kaikki alueen puunostajat ja tarjouspyyntö menee samalla myös Karjalan Puukaupoille. Ota yhteyttä omaan metsäasiantuntijaasi, niin hän kertoo lisää.

Karjalan Puukauppojen harvennuksissa otetaan tarkasti talteen kuitupuuosite 3-4 cm:n läpimittaan.

Mikäli kilpailutat puukauppasi itse voit olla yhteydessä suoraan Karjalan Puukauppojen puunostajiin:

  • Risto Keskinen puh. 040 663 1426: Lieksa, Nurmes
  • Aku Kokkonen puh. 040 709 9976: Juuka, Polvijärvi, Outokumpu
  • Sami Suihko puh. 0400 245 320: Eno, Tuupovaara, Ilomantsi
  • Olli Soininen puh. 040 553 3802: Tohmajärvi, Kitee, Uukuniemi
  • Jani Paajanen puh. 0400 220 543: Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Rääkkylä
Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2022 © Metsänhoitoyhdistykset