Karjalan Puukaupat

Metsänomistajan kumppani Karjalan Puukaupat ostaa pystykaupalla leimikoita

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan tytäryhtiö ostaa nyt puuta ympäri maakuntaa. Lisäkilpailu Pohjois-Karjalan puumarkkinoilla tuo etua metsänomistajalle.

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ostaa puuta maakunnan metsänomistajilta. Puukauppaa tehdään Metsänhoitoyhdistyksen tytäryhtiö Karjalan Metsätilat Oy LKV:n lukuun. Palvelu tunnetaan nimellä Karjalan Puukaupat. ”On metsänomistajan etu, kun kilpailu puumarkkinoilla kasvaa. Karjalan Puukaupat on  varteenotettava ja monipuolinen puukauppakumppani pohjoiskarjalaiselle metsänomistajalle”, kertoo Mhy Pohjois-Karjalan johtaja Harri Välimäki. 

Karjalan Puukauppojen puun ostajat

"Puumarkkinoilla harvennusleimikot ja koivuvaltaiset avohakkuut ovat nyt erityisen ajankohtaisia!  Kuitupuut hakataan osin energiaksi, jolloin runkopuu otetaan tarkasti talteen ja puuta kertyy tienvarren pinoon erittäin hyvin. Myös hinta on metsänomistajalle kilpailukyinen" kertoo Kontiolahden alueen metsäasiantuntija Jukka-Pekka Pyykkö.

Puukaupassa pääset alkuun oman metsäasiantuntijasi kanssa. Valtakirjaleimikossa hän kilpailuttaa kaikki alueen puunostajat ja tarjouspyyntö menee samalla myös Karjalan Puukaupoille. Ota yhteyttä omaan metsäasiantuntijaasi, niin hän kertoo lisää.

Kaikki puunostajamme ovat Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan toimihenkilöitä.

Ota yhteyttä Karjalan Puukauppojen puun ostajiin!

  • Aku Kokkonen puh. 040 709 9976: Polvijärvi, Outokumpu, Juuka ja Kontiolahti
  • Olli Soininen puh. 040 553 3802: Joensuu, Liperi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Kitee, Kesälahti ja Uukuniemi
  • Joona Laukkanen puh. 040 664 9083: Lieksa, Nurmes, Joensuu Eno ja Tuupovaara sekä Ilomantsi

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset