Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

pohjois-karjala

Jäsenmaksulaskujen postitus käynnistyi perjantaina 9.2. ja ensimmäiset jo perillä! Mhy Pohjois-Karjalan jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Maksa maksusi eräpäivään 1.3. mennessä ja olet oikeutettu käyttämään etujasi. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

Oiva-jäsenpalvelusta (https://oiva.crmieportal.com) löydät mm. sähköisen jäsenkorttisi, näet jäsenmaksulaskusi, voit päivittää yhteystietojasi ja tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiin. Oivapalvelussa pääset myös Oivan verkko-opistoon, jossa on vain jäsenille tarkoitettujen webinaarien tallenteet. Palveluun kirjaudut sähköpostillasi, joka pitää löytyä tiedoistamme. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa: lähetä viesti pohjois-karjala@mhy.fi

JOS JÄSENMAKSULASKUSSA 2024 ON KORJATTAVAA:

Ilmoita korjattavat tiedot siihen yhdistykseen, minkä jäsenyydestä on kyse. Mhy Pohjois-Karjalassa korjaamme omien jäsentemme tietoja.

Laskun perusteet ja summa väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto pohjois-karjala@mhy.fi tai omalle metsäasiantuntijallesi. Korjaamme tiedot ja saat uuden laskun. Älä maksa saamasi laskun tiedoilla laskua ja muuta maksettavaa summaa omatoimisesti.
Laskussa nimi väärin:
– Ilmoita muuttunut tieto pohjois-karjala@mhy.fi tai omalle metsäasiantuntijallesi. Laskun voit maksaa saamallasi viitenumerolla, se kohdentuu kyllä oikein. Mikäli tarvitset laskun oikealla nimellä, se voidaan tulostaa erikseen.
Useita jäsenmaksulaskuja:
– samalla y-tunnuksella olevat jäsenyydet yhdistyvät yhdelle laskulle ja maksat edunvalvontamaksun vain kerran. Jos sinulla on yksi y-tunnus ja sait useamman laskun, ota yhteys: pohjois-karjala@mhy.fi tai omaan metsäasiantuntijaasi
Et omista enää metsää:
– ilmoita asiasta pohjois-karjala@mhy.fi tai omalle metsäasiantuntijallesi. Jäsenyytesi raukeaa ja poistamme maksun. Tietoja omistus- tai yhteystietojen muutoksista ei tule meille automaattisesti, joten muista ilmoittaa omalle metsäasiantuntijallesi, kun tilasi tiedot muuttuvat.
Jäsenyyden perusteista puuttuu hehtaareja:
– ilmoita asiasta pohjois-karjala@mhy.fi tai omalle metsäasiantuntijallesi, niin päivitämme tilatiedot kuntoon.

Ajankohtaista

 1. Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Pohjois-Karjala

  Pohjois-Karjalassa on valmisteilla useita tuuli- ja aurinkovoimalahankkeita eri vaiheissa. Uusiutuva energia on itsessään positiivinen asia ja maanomistajille parhaimmillaan erinomainen tulonlähde. Tähän sisältyy kuitenkin myös maanomistajien kannalta hankalia ”lieveilmiöitä”. Näiden suhteen kannattaa olla valppaana.

  Lue lisää
 2. Joensuun uuden toimiston avoimet ovet 23.2. klo 12-16

  Joensuun uuden toimiston avoimet ovet 23.2. klo 12-16

  Pohjois-Karjala

  Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Mhy Pohjois-Karjalan uuden Joensuun toimiston tiloihin perjantaina 23.2.2024 klo 12-16! Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppakaari 1, 2.krs. Tiloihin on esteetön pääsy hissillä.

 3. Avoin työpaikka: Erityisasiantuntija metsäsuunnittelu

  Avoin työpaikka: Erityisasiantuntija metsäsuunnittelu

  Pohjois-Karjala

  Mhy Pohjois-Karjala avoin työpaikka: Erityisasiantuntija, metsäsuunnittelu Tule metsänomistajan rinnalle ja tueksi metsään liittyvissä asioissa!

2024 © Metsänhoitoyhdistykset