Pohjois-KarjalaPuukauppatoimeksianto

alk.
0,77
€/m3 jäsenille alkaen + alv 24%
alk.
0,77
€/m3 jäsenille alkaen + alv 24%

Metsänomistajien oma verkkokauppa pk.mhy.fi

Avaimet käteen -paketti on metsänomistajalle helppo ja varma! Kun tilaat puukaupan kokonaispalvelun (valtakirjakauppa), saat laajimman puukauppapalvelumme avaimet käteen -periaatteella. Samalla voit hyödyntää puun katkonnan tietopankkiamme ja vertailla puunostajia. Tämä turvaa puukaupan taloudellista onnistumista.
Tilaa puukaupan kokonaispalvelu metsänomistajien omasta verkkokaupasta: >>PARAS HINTA PUULLE<<

Vertaile ja kilpailuta 
Puukauppoja suunniteltaessa on tärkeää muistaa kilpailuttaa puunostajia. Toinen tärkeä periaate on katsoa tarkemmin tarjotun kuutiohinnan taakse. Ostajan tarjoama kuutiohinta ei pelkästään ratkaise metsänomistajan puukauppatilin saldoa. Kun kauppakumppaniksi valitaan ostaja, joka pystyy käyttämään puusta arvokkaan tukkipuuosuuden mahdollisimman tarkkaan, se lihottaa myös metsänomistajan tiliä. Erilainen puun katkonta voi tuoda metsänomistajan tilille tuhansia euroja enemmän – tai vähemmän. 

Markkinoiden kattavin tieto on vahvuutemme, josta sinäkin hyödyt! Puukaupan kokonaispalvelussa pääset täysimääräisesti hyödyntämään paikallista puukauppaosaamistamme. Käytössämme on markkinoiden kattavin tietomäärä Pohjois-Karjalassa toteutuneista puukaupoista. 

Puukauppa osaaviin käsiin! Anna puun myynti ammattilaisten hoidettavaksi ja tee puukaupan toimeksiantosopimus metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijan kanssa.

Puukaupan toimeksianto - hoidamme puukaupan alusta loppuun puolestasi

Teemme puunmyyntisuunnitelman toiveittesi mukaan. Pyydämme tarjoukset ostajilta, vertailemme ja suosittelemme sinulle parasta vaihtoehtoa. Puun hinnan lisäksi huomioidaan puun katkonta. Voit itse päättää, minkä tarjouksen hyväksyt ja kenelle puut myydään. Hoidamme metsänhakkuusopimuksen tekemisen, puiden korjuun ja mittauksen valvonnan sekä niihin liittyvät asiakirjat. Valvomme, että hakkuu tehdään kauppaehtojen mukaan ja rungot hyödynnetään tarkasti. Pidämme sinut ajan tasalla puukaupan ja korjuun edistymisestä. Kun puut on korjattu, saat rahat tilillesi sovitun aikataulun mukaan.

Puukaupan toimeksianto -sopimuksen tehtyäsi sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista.

Omaan harkintaasi jää, kuinka aktiivisesti osallistut puukaupan eri vaiheisiin. Mikset antaisi puukaupan tekoa osaaviin käsiin?

Tehtyäsi valtakirjakaupan eli puukaupan toimeksianto -sopimuksen valvomme puun korjuun ja mittauksen maastossa metsänhakkuusopimuksen mukaisesti tehdyksi.

Katso videolta mitä puun korjuun valvonta metsässä käytännössä tarkoittaa:

Tutustu puukaupan kilpailuttamiseen ja katkonnan merkitykseen puukaupassa >>

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme