Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson uusi johtaja on valittu

kymenlaakso

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson uudeksi johtajaksi on valittu kotkalainen metsänhoitaja Janne Ristola. Hän aloittaa tehtävässään myöhemmin tarkentuvana ajankohtana.

Ristola siirtyy Metsänhoitoyhdistyksen johtajaksi kemian teollisuuden johtotehtävistä, jossa hän on vastannut muun muassa kemiallisten raaka-aineiden tuotannosta mekaaniseen metsäteollisuuteen.

Uusia työtehtäviään Ristola odottaa innolla: ”Yksi tärkeimmistä syistä hakea paikkaa oli Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson strategia. Sen ytimessä ovat ihmiset ja on hieno päästä jatkamaan sitä työtä yhdessä Mhy:n ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Ja tottakai metsä itsessään on jo tärkeä motiivi. Metsä merkitsee jokaiselle ihmiselle eri asioita. Joillekin se on taloudellista turvaa, joillekin luonnon suojelemista. Minulle se on ylisukupolvisuutta. Sitä että metsä säilyy tulevillekin sukupolville.”

Metsä onkin ollut Ristolan mukana niin töissä kuin vapaa-ajalla.

”Itseasiassa juhlistin johtajan paikan saamista sillä, että nappasin raivaussahan ja lähdin omaan metsään töihin,” hän naurahtaa. 

Hallituksen puheenjohtaja Eero Kivistö on tyytyväinen johtajahaun lopputulokseen.

”Janne Ristolan myötä saamme vankkaa johtamiskokemusta Mhy Kymenlaaksoon. Hänen arvomaailmansa metsien ja metsänomistajan etujen ajamisen suhteen kohtaavat vahvasti talon arvojen kanssa. Ristola on osoittanut olevansa valmis pitkäjänteiseen työhön kymenlaaksolaisen metsänomistajan eteen.”

”Tehtävä kiinnosti laajasti ja hakijaprofiili oli erittäin kovatasoinen. Oli siis vaativa tehtävä valita heistä paras luotsaamaan Mhy Kymenlaaksoa. Mutta uskon, että onnistuimme valinnassa erinomaisesti,” Kivistö kertoo.

Lisätietoja antaa: 

Janne Ristola
johtaja
(alkaen myöhemmin tarkentuvana ajankohtana)
p.044 970 2968

Eero Kivistö
Mhy Kymenlaakson hallituksen puheenjohtaja
p. 0400 959 975

Ajankohtaista

  1. Ympäristötuki: Mhy auttaa kohteiden selvittämisessä ja tuen hakemisessa

    Ympäristötuki: Mhy auttaa kohteiden selvittämisessä ja tuen hakemisessa

    Kymenlaakso

    Ympäristötukea on mahdollista saada metsäläin suojaamille tärkeille elinympäristöille ja monimuotoisesti merkittäville kohteille. Tuki on osa metka-järjestelmää.

    Lue lisää
  2. Asiantuntija paljastaa puukaupan sudenkuopat – näissä kohdissa kannattaa metsänomistajan olla hereillä

    Asiantuntija paljastaa puukaupan sudenkuopat – näissä kohdissa kannattaa metsänomistajan olla hereillä

    Kymenlaakso

    Puukauppa on metsänomistajalle iso tapahtuma. Metsäasiantuntija Helena Koivisto kertoo avaimet onnistuneeseen puukauppaan.

  3. Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson johtaja vaihtuu

    Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson johtaja vaihtuu

    Kymenlaakso

    Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson johtaja Panu Pettinen on ilmoittanut siirtyvänsä pois Mhy:n palveluksesta ja vaihtavansa 1.4. alkaen uusiin tehtäviin metsäalalla.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset