Tilaa jäsenmaksulasku sähköisenä ja vältä 5 euron laskutuslisä

Vuoden 2024 Mhy Etelä-Karjalan jäsenmaksulaskussa on viiden euron laskutuslisä, mikäli lasku tulee paperisena postin mukana aiempien vuosien tapaan. Nyt kannattaa tilata jäsenmaksulasku joko suoraan verkkopankkiisi tai sähköpostiisi.
Huom! Jos olet uusi jäsen, ei e-laskun tilaaminen onnistu ennen ensimmäistä laskua, koska tarvitset tunnisteeksi edellisen laskun viitenumeron. Tällöin voit ensin tilata sähköpostilaskun ja myöhemmin e-laskun.

Kuluttajan vaihtoehdot:
- Jäsenmaksulasku e-laskuna omaan verkkopankkiin. Tilaat sen omasta verkkopankistasi. Valitse laskuttajaksi MTK/Mhy jäsenmaksut ja lisää viimeisimmän jäsenmaksulaskun viitenumero.
- Jäsenmaksulasku sähköpostiisi. Tilaat sen Oivaportaalista, johon kirjaudut sähköpostiosoitteella, jonka pitää myös löytyä meidän järjestelmästämme.
- Jäsenmaksulasku paperisena postiin tai Omapostiin. Laskuun lisätään vuoden 2024 alusta alkaen 5 euron laskutuslisä.

Yrityksen vaihtoehdot:
- Jäsenmaksulasku yrityksen verkkolaskuna:
* 0037-alkavat OVT-laskut: tilaat sen Oivaportaalista, johon kirjaudut sähköpostilla, jonka pitää löytyä myös meidän järjestelmästämme.
* FI-alkava verkkolasku: ota yhteyttä sähköpostiimme: ekarjala@mhy.fi
- Jäsenmaksulasku sähköpostiisi. Tilaat sen Oivaportaalista, johon kirjaudut sähköpostiosoitteella, jonka pitää löytyä myös meidän järjestelmästämme.
- Jäsenmaksulasku paperisena postiin tai Omapostiin. Laskuun lisätään vuoden 2024 alusta alkaen 5 euron laskutuslisä.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset