Jussi Kettunen LKV erityisasiantuntijaksi Nurmekseen ja Lieksaan

pohjois-karjala

Erityisasiantuntija LKV ja kaupanvahvistaja Jussi Kettunen on nimitetty 1.1.2024 alkaen Nurmeksen ja Lieksan alueen Karjalan Metsätilat Oy LKV:n välittäjäksi. Mhy Pohjois-Karjalassa metsäasiantuntijana sekä metsäsuunnittelun erityisasiantuntijana työskennellyt Kettusen tavoittaa Nurmeksen toimistolta (Maariankatu 4B) sekä sopimuksen mukaan Lieksan paikallistoimistolta (Kuhmonkatu 2).

Jussi Kettunen palvelee metsänomistajia puhelimitse tutusta numerosta 0500 376 052 sekä sähköpostilla jussi.kettunen@metsatilat.fi. Aikaisemmin välittäjän tehtäviä Ylä-Karjalassa hoitanut Joona Turunen on siirtynyt toisen työnantajan palvelukseen.

Ajankohtaista

 1. Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

  Jäsenmaksulaskujen postitus on käynnissä

  Pohjois-Karjala

  Jäsenmaksulaskujen postitus käynnistyi perjantaina 9.2.2024 ja ensimmäiset jo perillä! Mhy Pohjois-Karjalan jäsenmaksulaskut ovat jo saapuneet sähköpostiin tai omaan verkkopankkiin. Lasku on verovähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

  Lue lisää
 2. Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Harmaita hiuksia uusiutuvasta energiasta

  Pohjois-Karjala

  Pohjois-Karjalassa on valmisteilla useita tuuli- ja aurinkovoimalahankkeita eri vaiheissa. Uusiutuva energia on itsessään positiivinen asia ja maanomistajille parhaimmillaan erinomainen tulonlähde. Tähän sisältyy kuitenkin myös maanomistajien kannalta hankalia ”lieveilmiöitä”. Näiden suhteen kannattaa olla valppaana.

 3. Joensuun uuden toimiston avoimet ovet 23.2. klo 12-16

  Joensuun uuden toimiston avoimet ovet 23.2. klo 12-16

  Pohjois-Karjala

  Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Mhy Pohjois-Karjalan uuden Joensuun toimiston tiloihin perjantaina 23.2.2024 klo 12-16! Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppakaari 1, 2.krs. Tiloihin on esteetön pääsy hissillä.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset