Pohjois-KarjalaSiemenet ja kylvö

Pyydä tarjous

Metsänomistajien verkkokauppa pk.mhy.fi

Kun haluat uudistaa metsääsi siemenkylvöllä, voit tilata meiltä laadukkaat siemenet. Kylvö sopii erityisesti karulle ja karkealle metsämaalle - sopivilla kohteilla kylvö on hyvä tapa kasvattaa laadukas taimikko. Siemenviljelyksiltä peräisin olevien siementen minimitilausmäärä on 0,5 kg. Tee tilaus verkkokaupastamme https://pk.mhy.fi/fi/p/241/materiaalit/siemenet

Tilaa kylvö maanmuokkauksen yhteyteen. Metsänhoitoyhdistyksen ammattilaiset osaavat arvioida, soveltuuko kylvö uudistusalalle. Mäntyä voidaan kylvää karuhkoille ja karkeajakoisille routimattomille kangasmaille sekä rämeille. Teemme kylvön lähes aina koneellisesti maanmuokkauksen yhteydessä. Metsätraktorin perässä vedettävään lautasäkeeseen tai kaivurin kauhaan yhdistetään kylvölaite, joka kylvää siemenet tasaisesti ja pienin kustannuksin. Kaikki konekylvöt tehdään juhannukseen mennessä. Kylvö ei sovellu reheville eikä hienojakoisille maalajeille routimisen ja heinittymisen takia.

Voit itse tehdä käsinkylvöä pienille aloille. Välitämme pääasiassa männyn metsikkö- ja siemenviljelyssiementä. Erikoistapauksia varten tarkistamme, onko kuusen- ja rauduskoivun siementä saatavissa.

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme