Oma metsäasiantuntija

Oma metsäasiantuntija on olemassa sinua varten metsänomistamisen polullasi. Hän tietää mitä metsissä tapahtuu ja auttaa kaikissa metsääsi liittyvissä kysymyksissä – oli kyse sitten metsän hoidosta tai puukaupasta. Sinä voit olla levollisin mielin, kun metsäsi hoidossa auttaa ammattilainen, jolle sinä ja metsäsi ovat tärkeitä.

Pyydä tarjous
Oma metsäasiantuntija

Metsäasiantuntijasi ajattelee sinun etuasi

Meille tärkeää on metsänomistajien ja metsien hyvinvointi. Meillä on vain yksi tavoite – huolehtia asioista metsänomistaja eduksi. Se näkyy kaikessa toiminnassamme, mutta erityisesti puukauppapalveluissa.

Metsäasiantuntijasi kuuntelee sinun toiveitasi

Olemme metsäsi aito ja paikallinen asiantuntija ja löydämme vaihtoehtoja mitä metsältä sitten haluatkin. Erilaiset näkemykset eivät sulje pois toisiaan ja myös talousmetsissä voidaan lisätä monimuotoisuutta. Moni metsänomistaja onkin monitavoitteinen: metsästä saa tuloja, mutta siellä myös ulkoillaan, metsästetään ja marjastetaan. Sinä päätät, miten metsää hoidetaan.

Metsäasiantuntijallasi on hyvä paikallistuntemus

Oma metsäasiantuntijasi on metsäsi kanssa kosketuksissa hyvin usein. Vaikka hän ei kävisikään juuri sinun palstallasi, hän saattaa ajaa sen ohi tai käydä naapuritilalla. Hän tietää, mitä metsässäsi tapahtuu tai mitä sille kannattaisi seuraavaksi tehdä. Hän tuntee myös paikkakunnan puumarkkinatilanteen ja tuntee paikalliset puunostajat.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Soita tai lähetä sähköpostia

metsalappi@mhy.fi040 054 8290

2024 © Metsänhoitoyhdistykset