Rekrytointi

Meillä Mhy Metsä-Lapissa pääset töihin rentoon ja asiantuntevaan työyhteisöön, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Tavoitteenamme on rakentaa työntekijöillemme jokaisen omaa kiinnostusta ja vahvuuksia vastaava tehtävänkuva, joka täydentää työyhteisömme osaamista ja rooleja. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, mahdollisuuden joustavaan etätyöhön ja hyvät työsuhde-edut.

Avoimet työpaikat

Katso tästä tällä hetkellä haussa olevat avoimet työpaikkamme. Jos sydämesi sykkii pohjoisille metsänomistajille ja metsäluonnolle, olet metsäalan ammattilainen tai juuri sellaiseksi valmistuva, voit myös lähettää avoimen hakemuksen.

Harjoittelu ja opinnäytetyö

Mhy Metsä-Lappi tarjoaa harjoittelumahdollisuuksia suorittavan työn harjoitteluun istutuksessa ja taimikonhoidossa sekä monipuolisissa toimihenkilötehtävissä. Toimihenkilöharjoitteluun voivat hakea metsätalousinsinööriksi opiskelevat 2.-4. vuosikurssin opiskelijat. Jos olet kiinnostunut tekemään meille opinnäytetyön, lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa esittelet ideasi opinnäytetyösi aiheesta sekä itsestäsi.

Yhteystiedot

Avoimista työ- ja harjoittelupaikoista kerromme Töitä Suomesta-sivuilla, kotisivuillamme ja Facebook-sivullamme.  Tutustu myös valtakunnalliseen Facebook-ryhmään, jossa viestitään avoimista työpaikoista.

Avoimen hakemuksen voit lähettää henkilöstöasiantuntijallemme Mari O'Connellille mari.oconnell (at) mhy.fi. Kerrothan yhteystietosi sekä kuvauksen itsestäsi ja minkälaisista tehtävistä tai harjoittelusta olisit kiinnostunut. Suorittavan työn harjoitteluita voit tiedustella myös metsänhoitoesimiehiltämme.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset