Lisää kasvua lannoituksella – tilaa lentolannoitus Metsänhoitoyhdistyksestä!

Lannoitus lisää tutkitusti metsänkasvua. Metsänlannoitus on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Puuston nopeampi kasvu aikaistaa sekä harvennuksia että päätehakkuuta – ja samalla näistä saatavia tuloja.

Lannoitus lisää tutkitusti metsän kasvua. Metsänlannoitus on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kera. Puuston nopeampi kasvu aikaistaa sekä harvennuksia että päätehakkuuta – ja samalla näistä saatavia tuloja. Tilaa lentolannoitus Metsänhoitoyhdistys Kymenlaaksosta!

Tilaa nyt, sillä lannoitteita on saatavilla rajoitetusti!

Olemme saaneet rajoitetun määrän lannoitteita myyntiin. Myynti alkaa joulukuussa, joten ole nopea ja tilaa omasi ennen kuin ne loppuvat. Lentolannoitus tapahtuu kesällä 2024.

Neljä syytä tilata lannoitus heti:

  1. Lannoitus lisää tutkitusti puuston kasvua: Puuston nopeampi kasvu aikaistaa sekä harvennuksia että päätehakkuuta – ja samalla näistä saatavia tuloja. Lannoitus vauhdittaa puuston kasvua 6–10 vuoden ajan ja tuo 12–20 m3/ha lisää puuta.
  2. Investoinnin saa nopeasti takaisin: Tyypillisesti metsänhoitoon tehtyjen investointien satoa joutuu odottamaan jopa seuraavaan sukupolveen asti. Lannoitukseen investointi sen sijaan näkyy lannoittajan omissa metsätuloissa jo seuraavassa puunkorjuussa.
  3. Lannoituskulut voi vähentää metsäverotuksessa: Metsänlannoituksesta aiheutuneet kustannukset ovat vähennyskelpoinen menoerä metsäverotuksessa. Lannoitus on hyvä tapa sijoittaa osa metsätuloista takaisin metsään kasvamaan korkoa. Lannoitus lisää puun määrää metsätilalla ja tilan arvo kasvaa, mikä hyödyttää myös seuraavaa sukupolvea.
  4. Korjaa maaperän ravinnetasapainon: Joidenkin ravinteiden, esimerkiksi boorin, puutos aiheuttaa puuston kasvuhäiriöitä. Häiriöt näkyvät sekä kasvunopeudessa että suoranaisina laatuvikoina. Lannoituksella voidaan korjata maaperän ravinnetasapainoa.
Lentolannoitus on nopea ja kustannustehokas tapa huolehtia metsien kasvukunnosta. Kuva: Forest Vital.
Lentolannoitus on nopea ja kustannustehokas tapa huolehtia metsien kasvukunnosta. Kuva: Forest Vital.

Osallistumalla yhteishankkeeseen, pääset mukaan jo yhdellä hehtaarilla

Lannoitusta toteutetaan vähintään kymmenen hehtaarin kokoisille alueille. Pienemmillä pinta-aloilla on mahdollista päästä mukaan yhteislannoitukseen, sillä Metsänhoitoyhdistyksen metsäasiantuntija huolehtii yhteislannoituksen kokoamisesta puolestasi! 

Kuinka tilaan?

Ota yhteyttä lomakkeen kautta ja metsäasiantuntijasi ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa tai laittaa suoraan sähköpostia omalle metsäasiantuntijallesi, niin pääsette ratevasti alkuun! Yhteystiedot löydät täältä>>

Miksi juuri nyt kannattaa tilata lentolannoitus?

Lannoituspalvelumme on saatavilla vain joka toinen vuosi ja ailahtelevien lannoitemarkkinoiden takia hinnanmuutokset ovat suuria. Olemme nyt saaneet rajoitetun erän myytäväksi kiinteään hintaan, joten nyt kannattaa olla mukana. Laita siis viestiä tulemaan lomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä pikimmiten!

Tilaa nyt, maksa myöhemmin!

Käytössämme on Mhy Metsätili, jonka avulla saat tilattua lannoituksen silloin, kun metsälle on parasta ja maksettua erissä, jotka ovat sinulle parhaita. 

Tutustu lisää Mhy metsätiliin>>

Kysy lisää ja tilaa lannoitus!

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset