Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan johtaja vaihtuu

Kolmisen vuotta Metsänhoitoyhdistystämme johtanut Jarkko Ruokonen on siirtynyt takaisin pankkimaailmaan. Hänen aikanaan on tehty yhdistyksen toimintaan monenlaisia uudistuksia. Hallituksen puheenjohtaja Pekka Kärkäs toteaa, että olkoon yritys tai organisaatio mikä tahansa, niin uudistua täytyy ja toimintatapoja on kehitettävä.

Jarkko Ruokonen

Jarkko jättää hyvässä kunnossa olevan yhdistyksen seuraajalleen Juho Luumille. Hyvinvoiva yhdistys on kaikkien metsänomistajien etu, hallituksen puheenjohtaja jatkaa.

Jarkko on ollut energinen johtaja, joka on tullut hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hänen kanssaan on ollut erittäin hyvä tehdä yhteistyötä.

Uusi johtajamme Juho Luumi on kemiantekniikan diplomi-insinööri ja hän siirtyy Metsänhoitoyhdistyksen johtajaksi Voith paper Oy:n Suomen ja Baltian myyntipäällikön tehtävistä, joissa hän on vastannut kudos- ja telamyynnistä. Juho aloittaa työnsä huhtikuun alussa.

Juho Luumi

Olen innostunut ja motivoitunut päästessäni aloittamaan Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan ja sen tytäryhtiön Karjalan Mänty Oy:n johtajana. Koen metsänomistajien etujen puolustamisen erittäin tärkeäksi työksi, jota mikään muu organisaatio ei tässä laajuudessa toteuta. Juureni ovat vahvasti Etelä-Karjalassa ja oma taustani metsänomistajana tekee tehtävästä erityisen merkityksellisen, Juho toteaa.

-Suuret kiitokset Jarkolle ja lämpimästi tervetuloa Juho.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset