Hyvät Tyypit -koulutus

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan henkilöstö koulutuksessa Hossukan Helmessä Imatralla.

Vietimme lokakuussa Tuija Tähtisen johdolla koulutuspäivän Imatralla. Tilaisuutemme aluksi Ilari Pirttilä toi Metsämiesten Säätiön tervehdyksen. Kouluttajamme Tuija esitelmöi iEQ9 Hyvät Tyypit -testin yhdeksästä tyypistä, jonka jälkeen purimme koko porukan voimin ryhmätyönä testin tulokset. Jokainen toimihenkilö oli tehnyt testin verkossa ennakkoon ja käynyt läpi oman tyyppiluokituksen kahden kesken Tuijan kanssa. Tämä enneagrammi-testi viittaa yhdeksään erilaiseen persoonatyyppiin, joita kuvataan numeroilla 1-9. Jokainen numero edustaa perusmotivaatiota ja maailmankatsomusta. Nämä vaikuttavat persoonallisuuteen ja siihen miten kukin ajattelee, tuntee ja toimii erilaisissa tilanteissa.

Ymmärrämme nyt paremmin toisiamme ja syitä toisten erilaisille toimintatavoille. Saatujen tulosten ja käydyn purkutilaisuuden myötä tiedostamme vahvuutemme ja heikkoutemme tiimityöskentelyssä sekä yksilöinä.

Saimme apurahaa koulutukseemme Metsämiesten Säätiöltä

Tutustu Metsämiesten Säätiön toimintaan täällä.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset