Metsägaala Mikkelissä la 21.10.2023

etela-savo

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo halusi kiittää hyvästä yhteistyöstä metsänomistajajäseniään sekä yhteistyökumppaneita järjestämällä Metsägaalat Mikkelissä ja Savonlinnassa. Tilaisuuksissa kuultiin metsäasiaa valtakunnallisesti näkyvien metsävaikuttajien puheenvuoroissa, esiteltiin Mhy Etelä-Savon ja yhteistyökumppaneiden metsäpalveluja sekä nautittiin hyvästä musiikista.

Mhy Etelä-Savon superviikonloppu onnistui erinomaisesti. Tunnelma sekä Mikkelin että Savonlinnan Metsägaaloissa oli rennon juhlava ja yleisö nautti näkemästään ja kuulemastaan. Tilaisuuksissa kävi yhteensä yli 600 metsänomistajaa. Kuvassa Mikaelin gaalayleisö.

Mikkelin tilaisuuden avasi Mhy Etelä-Savon johtaja Petri Pajunen katsauksella puumarkkinatilanteeseen. Samalla hän kehotti metsänomistajia metsäkäynnille oman metsäasiantuntijan kanssa ajankohdan ollessa mitä mainion metsäretkelle, ei kuumaa hellettä eikä hirvikärpäsiäkään riesana. Oman metsän hakkuu- ja hoitotarpeiden arviointi tulevalle kaudelle kannattaa tehdä juuri nyt. Puheen päätteeksi hän toivotti gaalaväen lämpimästi tervetulleeksi.


Luonnonvarakeskuksen pääjohtaja Johanna Buchert toi esityksessään esille metsien monet mahdollisuudet. Metsien kestävä käyttö luo arvonlisää niin yksittäiselle metsänomistajalle kuin koko Suomelle.


Metsätalouden ja yksityisen metsänomistuksen edistämistä eduskuntatyössä avasi kansanedustaja Vesa Kallio (kesk.) Päätöksen teon alla on monia metsänomistajia ja metsänomistamista koskevia teemoja.


Väliaikahvitarjoilut nautittiin Gaalan metsäaiheiden ja viihteellisemmän ohjelman välissä.

Metsäosastoilta löytyivät sekä Mhy Etelä-Savon metsäasiantuntijat että OmaSp ja Metsäkeskuksen asiantuntijat. Ylimmässä kuvassa Mhy Etelä-Savon metsäasiantuntijat Sami Hotti ja Marika Salminen. OmaSp:n metsäosastolla Marika Tuhkalainen ja Sara Myyryläinen. Metsäkeskukselta Gaalassa olivat mukana Jonna Kuitunen, Anne Kaljunen sekä Meri-Kukka Karhu (alin kuva).


Gaalan viihteellisestä puolesta vastasi Janne Tulkki. Yksinäisen miehen pitkä tie oli tuonut hänet Mikkeliin saakka.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo kiittää kaikkia mukana olleita metsänomistajia ja yhteistyökumppaneita. Teimme yhdessä mieliinpainuvat ja hienot Metsägaalat!

Kuvassa Mhy Etelä-Savon metsäasiantuntija Susanna Kantanen, asiakkuuspäällikkö Vesa Väänänen ja erityisasiantuntija Aura Heikura.

Ajankohtaista

  1. Käärijä ja koneet vetivät tuhatmäärin yleisöä - Metsä rokkasi Juvalla

    Käärijä ja koneet vetivät tuhatmäärin yleisöä - Metsä rokkasi Juvalla

    Etelä-Savo

    Metsäteema ja Käärijä vetivät tuhansittain ihmisiä Juvalle heinäkuun ensimmäisenä lauantaina. Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon järjestämä Metsä rokkaa -tapahtuma tarjosi ammattiasiaa ja viihdettä samassa paketissa.

    Lue lisää
  2. Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

    Luonnonhoidon asiantuntemusta metsänhoitoyhdistyksestä

    Etelä-Savo

    Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo palvelee metsänomistajia jatkossa entistä paremmin myös metsäluonnonhoitoasioissa. Enonkoskelainen Miia Suhonen hoitaa jatkossa luonnonhoitohankkeita koko toimialueella.

  3. Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

    Puumarkkinakatsaus kesäkuu 2024

    Etelä-Savo

    Puun hintatasot ovat nousseet voimakkaasti, mutta ovatko hinnat oikeasti korkealla?

2024 © Metsänhoitoyhdistykset