Portion Boys

Portion Boys räjäyttää illan tunnelman uskomattomalla energiallaan. Vauhti kiihtyy matkalla Sierralla Nevadaan!

Portion Boys on ollut viimeisen kolmen vuoden aikana Suomen suosituimpia yhtyeitä. He ovat täyttäneet keikkapaikat ja olleet haluttu esiintyjä kesäfestareille.

Portion Boys perustettiin jo vuonna 2010, jolloin julkaistiin Pelimiehen paratiisi- single. Tämä isojokelais-tamperelaisyhtye keikkaili ja julkaisi kappaleita jonkin verran 2010-luvun alkuvuosina, mutta ensimmäinen hittikappale oli vasta vuonna 2017 ilmestynyt Karjala takas.

2020-luvulla yhtye löi isosti läpi. Vuonna 2021 ilmestyi ensin Kyläbaari, joka oli siihen asti bändin isoin kappale mutta se oli vasta alkusoittoa, sillä syksyllä ilmestyi kokoonpanon suurin hitti, Vauhti kiihtyy. Kyseisen kappaleen oli alkujaan levyttänyt Matti ja Teppo. Portion Boysin dancepop- versio upposi suomalaisiin ja se oli vuoden 2021 suurin hitti. Keikkasuosio nousi huippuunsa ja keikkakalenteri täyttyi.

Raptorin musiikilliseksi esikuvaksi kertonut yhtye jatkoi menestystarinaa hitillään Elämän ABC. Ennättipä Portion Boys levyttää Teflon Brothersin kanssa seuraavana vuonna yhteiskappaleen Nautin elämästä.

Helmikuussa 2023 yhtye osallistui Suomen Uuden Musiikin Kilpailuun, jossa etsittiin Suomen Euroviisuedustajaa. Lopputuloksena oli toinen sija ja hitti kappaleella Samaa taivasta katsotaan. Voiton otti Käärijän Cha Cha Cha. Samana vuonna ilmestyi vielä Seksi Seinäjoella ja Tilipäivä.

Vasta syksyllä 2023 ilmestyi bändin debyyttialbumi Dynastia, joka oli samalla hittikokoelma entisistä hiteistä muutamalla uudella kappaleella ryyditettynä.

Portion Boysin valtteja ovat tarttuvien bilehittien lisäksi iloinen ja energinen lavashow.

Vuoden 2024 Iskelmägaalassa Portion Boys valittiin Vuoden Viihdyttäjäksi.

Portion Boys ei ole aiemmin esiintynyt Juvalla, joten on korkea aika katsastaa bändi Metsä Rokkaa- tapahtumassa.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset