Osmo's Cosmos

Osmo's Cosmos on yksi Suomen kovimpia bilebändejä. Energinen show ei jätä ketään kylmäksi!

Imatran ylpeys, Osmos Cosmo's, on yksi Suomen parhaista bilebändeistä. Yhtyeen erinomainen live-esiintyminen ei jätä ketään kylmäksi ja Osmot ovat tunnettuja värikkäästä lavashowstaan. Bändin soitto on erittäin ammattitaitoista ja meininki keikoilla on ollut sen mukaista. Lisäksi herroilla on aina sopivasti pilke silmäkulmassa, joten yhtye on aina katsomisen ja kuuntelemisen arvoinen.

Osmo's Cosmos on saanut alkunsa Pete Kiisselin ja Ville Soinisen vuonna 1988 perustamasta Screamer- yhtyeestä. Screamer ehti levyttää pitkäsoiton ja pari omakustannesingleä, sekä tehdä kuuluisaa 70´s showta Imatran teatterissa.

Vuonna 1997 nimi muuttui muotoon Osmo's Cosmos. Keikkoja orkesteri on tehnyt urallaan huimia määriä, noin 80 kappaleen vuositahdilla. Bändi on levyttänyt useita albumeita.

Osmo's Cosmos soittaa tuttuja hittibiisejä menneiltä vuosikymmeniltä rokkiotteella. Sulassa sovussa kuullaan niin ulkomaisia kuin kotimaisiakin tuttuja hittejä.

Yhtye on esiintynyt aikojen saatossa Juvalla useastikin. Pelkästään Hotelli Juvassa bändi vieraili lähes kymmenen kertaa, Puustockissa kahdesti, Eppu Normaalin lämppärinä vuonna 2004, Juva Rokkaa -festareilla ja olipa Osmot esiintymässä ensimmäisessä Metsä Rokkaa -tapahtumassa vuonna 2008 sekä myös 2012 saaden silloinkin suuren suosion.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset