Metsä rokkaa jälleen Juvalla kesällä 2024

Metsä rokkaa jälleen Juvalla kesällä 2024. Tapahtuma kokoaa yhteen metsäalan toimijat sekä rock-maailman tähdet!

Metsä Rokkaa Juva Camping la 6.7.2024.
Maksuton ja kaikille avoin päivätapahtuma klo 11.00 - 15.00
Maksullinen iltatapahtuma klo 18.00 - 02.00.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo järjestää Metsä Rokkaa -tapahtuman kuuden vuoden tauon jälkeen   lauantaina 6.7.2024 Juva Campingilla. Aiemmat tapahtumat on järjestetty vuosina 2008, 2012, 2015 ja 2018.

Metsä Rokkaa sisältää klo 11.00 – 15.00 pidettävän maksuttoman koko perheen päivätapahtuman ja klo 18.00 – 02.00 maksullisen iltatapahtuman. Juva Campingin metsäinen miljöö Jukajärven rannalla tarjoaa tapahtumalle erinomaiset puitteet, kertoo Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon johtaja Petri Pajunen. Paikkakuntana Juva sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla maakunnassa sekä 12 kunnan laajuista toimialuettamme.

Tapahtuman yksi keskeinen tavoite on metsäalan esillä pitäminen ja mahdollisuuksien esittely nuorisolle tulevaisuuden työpaikkana. Kotimaisella puulla on kysyntää, joten uusia metsäammattilaisia tarvitaan mm. metsänhoitotöihin, puunkorjuuseen, puunkuljetukseen sekä toimihenkilötehtäviin Mhy Etelä-Savoon sekä monille muille työnantajille. Energiapuun vahvistunut kysyntä on lisännyt työvoiman tarvetta.

Haluamme tarjota kaikille metsänomistajille ja metsästä kiinnostuneille monipuolisen helposti saavutettavan koko perheen kesäisen metsätapahtuman, kertoo Petri Pajunen. Uskon tapahtumalle olevan pitkän tauon jälkeen vahvaa kysyntää.

Päivätapahtuma sisältää mm. messuosastoja, työnäytöksiä, metsäkoulutuksen esittelyä, musiikkia, paneelikeskusteluja, puheita sekä haastatteluja. Nuorisoa kiinnostavia koneita on paljon nähtävillä. Neljätuntinen on täynnä kiinnostavaa ohjelmaa, joten vierailuun kannattaakin varata koko päivä.

Metsä Rokkaan promoottorina toimii aiempien tapahtumien tapaan Vesa Kontiainen.

-Oli aika yllätys, kun Pete kysyi, että tehtäisiinkö muutaman vuoden tauon jälkeen Metsä Rokkaa-tapahtuma Juvalla ja Juva Campingilla. Suostuin heti. Päätettiin päivä- ja iltatapahtuman ohjelmisto. Maksuttomassa päivätapahtumassa on kaksi esiintyjää ja paljon muuta. Maksullisessa iltatapahtumassa on neljä esiintyjää. Mikkelissä oltiin vuonna 2018 ja edellisen kerran Metsä Rokkaa pidettiin Juvalla vuonna 2015, sanoo Kontiainen.

-Korostamme, että ensi heinäkuun Metsä Rokkaa on ainutlaatuinen lisä Juvan kesään ja siitä ei tehdä jokavuotista tapahtumaa. Juva Camping on paras mahdollinen paikka järjestää tämän kokoluokan tapahtuma. Aluehan on todella kaunis, toimiva ja viihtyisä, joten kerran vielä. Vaikka tapahtumaan on aikaa kymmenen kuukautta, niin järjestelyt ovat täydessä vauhdissa, summaa Kontiainen.

Tiedotamme tapahtumasta lisää myöhemmin.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset