Jasmin Kähärä

Hiihtäjä Jasmin Kähärä on tavattavissa Metsä Rokkaa -tapahtumassa Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon osastolla.

Jasmin Kähärä

Jasmin Kähärä on Mikkelistä kotoisin oleva maastohiihtäjä. Hän edustaa Vuokatti Ski Teamia. Hän on kuulunut Suomen maajoukkueeseen kaudesta 2020–2021 lähtien.

Alle 20-vuotiaiden sarjassa hän sijoittui parhaimmillaan sprintissä kuudenneksi 2020 ja alle 23-vuotiaiden sarjassa hän voitti sprintin maailmanmestaruuden vuonna 2023 Kanadan Whistlerissä.

Kähärä hiihti naisten maailmancupissa ensimmäisen kerran maaliskuussa 2018. Pekingin olympialaisissa 2022 Kähärä sijoittui vapaan hiihtotavan sprintissä 26:nneksi. Planican MM-kilpailuissa 2023 hän oli perinteisen sprintissä 19:s.

Kähärä on saavuttanut SM-hopeaa vapaan hiihtotavan sprintissä 2024 ja SM-pronssia perinteisen hiihtotavan sprintissä 2023.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo on Jasmin Kähärän pääyhteistyökumppani.

Jasmin on tavattavissa Metsä Rokkaa -tapahtumassa Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon osastolla. Lisäksi Jasminin haastattelu kuullaan metsälavalla päivän aikana.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset