Ota meidät mukaasi Metsään.fi-palveluun

Suomen Metsäkeskus ylläpitää www.metsaan.fi-palvelua. Palveluun on kerätty erilaista tietoa Suomen metsistä, niiden hoidosta ja käytöstä. Suurin osa metsätilojen tiedoista on jo siellä.

Kartta metsävaratiedon saatavuudesta>>

Kuka tahansa ei kuitenkaan pääse katsomaan tietoja, vaan siihen tarvitaan metsänomistajan lupa. Jos näemme metsäsi tiedot, pystymme palvelemaan Sinua entistä paremmin, muistutamme ajankohtaisista hoitotöistä ja hakkuumahdollisuuksista. Saat meiltä myös tarjouksia ajankohtaisista töistä. Tämä seurantapalvelu ei maksa Sinulle mitään. Pidetään tilasi tuottavana!

Nyt on helppoa käydä tutustumassa metsäsi tietoihin ja samalla antaa suostumus metsätietojesi siirtoon.

  1. Alla oleva linkki vie sinut tunnistautumissivulle, jossa voit kirjautua sisään verkkopankkitunnuksilla tai matkapuhelimen mobiilivarmenteella.

  2. Ensimmäisellä kerralla palvelu pyytää sinua tarkistamaan omat ja metsätilasi perustiedot.

  3. Metsätietojen luovutus -sivulla voit antaa suostumuksesi joko kaikkien tai erillisten metsäkiinteistöjen tietojen siirtoon Metsänhoitoyhdistys Savotalle.         

Pikalinkki: Anna suostumus Mhy Savotalle metsätietojen selailuun/siirtoon»

Jos sinulla ei ole sähköisiä tunnuksia, täytä alla olevasta linkista löytyvä sähköinen lomake. Muista yksilöidä tilasi sekä luovutuksen saajat (Metsänhoitoyhdistys Savotta ry). Tulosta paperiversio ja allekirjoita se. Lähetä allekirjoitettu lomake Metsäkeskuksen alueyksikköön tai tuo se Mhy-toimistolle.  

LOMAKE: Suostumus metsätiedon käsittelyyn>> (Suomen metsäkeskus, tietojen luovutus metsään.fi -palvelusta)

Kaikissa metsävaratietoon liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä erityisasiantuntija Juha Karppiseen, p. 040 561 5046