Metsätilojen välitys

Kiinteistönvälityksessä toimimme Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV:n kanssa yhteistyössä. Yhtiön toimialuetta on Keski-Suomi, Etelä- ja Pohjois-Savo sekä osa Karjalaa. Olemme erikoistuneet välittämään metsätiloja ja tontteja. 

www.metsatilat.fi-sivustolta löydät täydellisen kohde-esitteen. Sitä ei tarvitse tilata mistään. Kiinnostunut ostaja pääsee vaikka saman tien tutustumaan tilaan. Menemällä kohteen sivulle pystyy myös helposti tekemään tarjouksen Internetin kautta.

Vankan metsätaloudellisen tiedon lisäksi vahvuutemme on paikallistuntemus. Ostajat eivät kuitenkaan rajoitu vain lähellä asuviin, vaan heitä on tullut myös eteläisimmästä Suomesta Turun saaristoa myöten. Meillä on pitkä kokemus metsätilojen välittämisessä ja toimintatapamme on hiottu tuloksekkaaksi. Metsätilat.fi -nettisivut ovat olleet menestys; ostajat tietävät jo, mistä myytäviä metsätiloja löytyy.

Osaamisemme ja palveluhalumme näkyy myös kaupan jälkeen. Autamme niin myyjää kuin ostajaa verotukseen liittyvissä asioissa, mm. neuvomme luovutusvoittoveroilmoituksen tekemisessä.

Onnistuneen kiinteistökaupan perustana on metsäammattilaisen tekemä maastokäyntiin perustuva tila-arvio. Puhtaan metsäpalstan hinta koostuu pitkälti tilan puuston määrään ja laatuun.

Ota yhteyttä metsätilavälittäjiimme:  

Sinikka Voutilainen, erityisasiantuntija, LKV, kaupanvahvistaja

p. 040 720 1114, toimialue Varpaisjärvi, Nilsiä, Juankoski ja Kaavi

Jukka Haataja, erityisasiantuntija, LKV, kaupanvahvistaja

p. 0400 172 274, toimialue Iisalmi, Sonkajärvi, Vieremä ja Lapinlahti

Juha Karppinen, metsävarapäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja

p. 040 561 5046, toimialue Pielavesi ja Kiuruvesi

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset