Jäsenyys Mhy Pyhä-Kala

Tervetuloa jäseneksi!

Suomalainen perhemetsätalous on ainutlaatuista maailmassa. Niin ovat myös metsänomistajien omat järjestöt: metsänhoitoyhdistykset ja MTK, joka toimii ja vaikuttaa valtakunnallisessa ja kansainvälisessä metsäpoliitiikassa ajamalla suomalaisen metsänomistajan etuja. Olemalla oman metsänhoitoyhdistyksesi jäsen, hyödyt koko Metsänomistaja-järjestön jäseneduista ja palveluista sekä pääset vaikuttamaan siihen, kuinka Suomessa metsänomistajien edunvalvontaa hoidetaan. 

Jäsenemme saa runsaasti erilaisia etuja metsään, kotiin ja vapaa-aikaan. Nämä kaikki saat käyttöösi vain maksamalla jäsenmaksusi. Etujen arvo on huomattava ja säästää sinulle mitä enemmän niitä hyödynnät. 

Metsänhoitoyhdistys kerää puukaupallista edunvalvontaa varten tietoa alueen puunhinnoista ja eri ostajien puun katkonnasta. Tietoa hyödynnetään puukaupan kilpailutuksessa ja puukauppaneuvonnassa. Seuraamme myös oman alueemme ympäristö- ja kaava-asioita, joilla voi olla vaikutuksia metsäsi käyttöön.

Metsänomistaja on metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä mukana alueellisessa PEFC- metsäsertifioinnissa. Meillä on ammattitaitoiset asiantuntijat joilta saat monipuolista ja laadukasta palvelua metsäasioissasi edulliseen jäsenhintaan.

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kalan jäsenyys on suoraa hyötyä.

Tässä muutama esimerkki:
- Oma metsäasiantuntija on kullanarvoinen ammattilainen, henkilökohtainen sijoitusneuvojasi ja metsänhoidon tuki ja turva.
- maksuton puunmyyntisuunnitelma (arvo vähintään 200 euroa)
- puukaupan kilpailutus ja korjuun valvonta (kilpailutus voi tuoda helposti satojen eurojen säästön)
- Lähitapiolan vakuutusedut (-10% koti- ja metsävakuutuksesta), lue lisää >> 
- Motonet, Stark, Onninen, Ahlsell, Clas Ohlson, Isku.... ja monet muut edut. Tutustu ja ota käyttöön jo useiden tuhansien tapaan: www.mtkhankinnat.fi