Metsätilavälitys Pohjois-Suomen Metsämarkkinat LKV Oy

Metsätiloista ja yhteismetsäosuuksista on kysyntää. Jos puuntuotannosta kiinnostunutta jatkajaa ei ole voi tilan myynti olla hyvä vaihtoehto. Metsätilakaupassa teitä auttavat ammattilaisemme

Pohjois-Suomen Metsämarkkinat LKV välittää Mhy Pyhä-Kalan alueella metsätiloja sekä muita kohteita.
Olemme toimialueemme suurin metsätilojen välittäjä ja olemme osa valtakunnallista Metsätilat.fi- ketjua. Ammattitaitoiset kiinteistönvälitys ja metsäalan osaajat palvelevat myyjiä ja ostajia luottamuksella. 

Vankan metsätaloudellisen tiedon lisäksi vahvuutemme on paikallistuntemus. Ostajat eivät kuitenkaan rajoitu vain lähellä asuviin, vaan heitä on tullut myös kaikkialta Suomesta Schengen-aluetta myöten. Meillä on pitkä kokemus metsätilojen välittämisessä ja toimintatapamme on hioutunut tulokselliseksi.  www.metsatilat.fi -nettisivut ovat olleet menestys; ostajat tietävät jo, mistä myytäviä metsätiloja löytyy.

Kauttamme saat myös kattavat omaisuudenhoitopalvelut. Asiantuntijamme tekevät lahja-, kauppa- ja perukirjat, ositus- ja perinnönjakokirjat sekä jakosopimukset ja kaupanvahvistukset.

Ota yhteyttä välittäjiimme, palvelemme koko maakunnan alueella. Myös sähköinen tilakauppa on käytössäsi!

Arto Taskinen Kiinteistönvälittäjä LKV, AKA (maa- ja metsätalous) Kaupanvahvistaja arto.taskinen@metsatilat.fi p. 0400218732

Tarja Manninen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja tarja.manninen@metsatilat.fi p. 0400807229

Kaisa Rautio Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja kaisa.rautio@metsatilat.fi p. 0447438674

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset